I´m done.

Godkväll :)

Är ny duschad, mätt i magen och precis klar med mitt arbete :) Känns skönt! Imorgon har vi Allaktivitetsdag då jag ska vara med i Allstar gänget som kommer tävla om något vår träsjöjds lärarare gjort.. hehe men ska bli skoj! :) Efter det cabaré träning och sen direkt till konståknings avslutning, kommer inte hinna med bloggen så mycket imorgon som ni själva förstår då. Blir kanske ett inlägg innan jag åker till skolan och sen ett på kvällen hoppas jag på alla fall :)

Hoppas ni sover gott inatt och får en trevlig tisdag!



Hoppla

Hejsan! :)

Händelserik dag fixat massa med cabarén, lektioner med massa stimm ;o Nu är sista måndagen på nyhem avklarad! Riktigt härlig känsla! :D Nu väntar jag på klara sen drar vi upp och tränar (y)

Peace!



Kiss me cause I´m cute.

God kväll :)

Sitter nu vid datan och ska snart stänga ner här för att sova. Matchen blev 2-2. Trött i bena är jag och har ett fett blåmärke på låret men annars mår jag fint. Inlämning imon som jag tänker skita i! Får bli att jag lämnar in den på tisdag eller ngt istället. Vill bara meddela att min pojkvän är bäst! efter mig så klart ;) Puss och godnatt på er!


living my life.

Goddag! :) Älskling drog nyss här ifrån eftersom jag snart har samling till dagens match, mot jonstorp, dåligt fotbolls väder idag tycker jag -.- Idag är det mors dag och mamma kom hem inatt ganska skönt faktiskt :) Nu ska jag gå och packa min väska sen bär det av till IP. Vi hörs ikväll. Då det blir massa plugg.. PUSS!

Life is good if you have the best friends!

Kom nyss hem efter en underbar och jätte rolig kväll med mina töser :) Vi fotade en massa så här kommer lite pics! Annars säger jag tack och hej för denna dagen :)























Bilden på mina älsklingar avslutar denna kväll! :)

Burning down the house.

Så nu drar jag ut med brudarna :) Får se vart vi tar vägen. See u! ;)




Trötter..

Tjenixen :)

Kom hem för en stund sen från skolan, ganska kul idag men fy fan va dåligt det blir ;o Tycker ni ska gå med i min facebook grupp; Tystnade som kommer uppstå när Nyhem visar upp sin cabaré. Klockren och sann. Ska hjälpa pappa med maten när han kommer hem och slå in mammas present, eftersom hon fyllde år igår men dock var hon i Turkiet då men så kommer hon hem inatt :) Ikväll blir det grillning och sånt mys med maddis och mathilda :) Länge sen jag fick göra något med mina töser :( Nu ska jag kila iväg.

 puss på er!



28/12-09 <3

Förlåt men orkade inte blogga när jag kom hem igår kväll. Vi förorade matchen men nyhem tog hem hela skiten! :D Idag har jag inte heller orkat blogga eftersom jag inte haft tid. Skola, avslutning med elevrådet - laserdom och pizza, tack för det! :) och nu efter det drog jag hem och myste lite med gustav, fem månader idag! Jag älskar dig <3 Nu ska jag sova eftersom det är cabaré träning imon. -.- Vi hörs! :)


Fotboll 24/7

Ja nu är jag vaken och tänkte hinna med att lägga in ett inlägg :) Som sagt fotboll med skollaget idag, nice. Kanske vi vinner nyhem ;) Vi får väl se hur blir ska bli en rolig dag alla fall. Nu ska jag packa ner mina fotbollskor och benskydd. Ni får ha en jätte najs dag i skolan! :D



Life is just to short..

Hejsan! :)

Kom nyss hem från hbg där jag spenderade eftermiddagen med Alice, Molly och Klara, mycket trevligt även om vi var ganska slöa och trötta ;) Träffade även "böjsen" från kungs. Nice! Trött i hela kroppen nu och mitt huvud tar död på mig.. Laddar inför morgon dagen som endast kommer bestå av fotboll. Först med skollaget och sen med vårt vanliga lag. Kommer vara död imon kväll och inte speciellt aktiv med bloggningen kan jag tänka mig.
Nu ska jag sätta mig vid tv:n och sen ska jag sova. Vi hörs! :)





Jag och Klara <3 barnkläder
 

26 maj

Somnade tidigt igår så hann inte blogga.. Blir mer idag istället då :) Tränade som sagt igår, ganska nice och sen när jag duschat och ätit somnade jag, döds trött som jag är. Nu hinner inte jag blogga så mycket eftersom jag ska till skolan och ha So :) Vi hörs i eftermiddag!

Peace!



Tjenixen!

Sitter nu i skolan och väntar på att sista lektionen ska sluta, tråkigt... Är hel nöjd med dagen idag eftersom jag har höjt mig i två ämnen, Musik - MVG, Hemkunskap - VG. Great! Har egentligen svenska nu så borde väl plugga. Dock orkar jag inte ;) Måste bara meddela att Sebbe & Fia är fula och lite bäst! :D Nu ska jag återgå till skolan.
Vi hörs i eftermiddag innan min träning :)

Oseriösa som fan!

21.25

Började med mitt arbete 15.20 och är klar med det 6 timmar senare (y) Är faktiskt ganska nöjd, dock kan jag inte det utan till ännu -.- kommer inte ta mig tid till att lära mig det heller ;) Det får liksom räcka med 6 timmars plugg för en dag. Borde göra min svenska också men det får jag typ göra imon på lunchen eller ngt. Nu ska jag sätta mig med pappa och kolla CSI och sen ska jag sova. eller kanske plugga lite till? Inte jätte sugen på det får jag väl säga så blir nog att sova istället :) Vi hörs imon, puss!


Mysig bild sen hovfjället :)


15.20

Sitter här och äter ett fint grönt äpple och försöker plugga, dock tar facebook över...-.- Måste bli klar med arbetet som ska redovisas imon! ;o Shit, måste verkligen börja nu... Fett chill i skolan idag, och inte mycket fick jag gjort, jag kom också på att vår klass är störd när en lärarare avslutar en lektion genom att säga "nu är detta helvetet slut, ni kan gå" då är någonting fel. Nej, nu ska jag plugga. Tittar in i kväll :)


Godmorgon!

Nu sitter jag här färdig fixad och ska dra till skolan om fem minuter :) Fint väder idag igen och det gillar jag starkt! Här kommer dagens outfit, ha en finis dag! :)

Smutsig spegel ;)




Bild på mina coola leggings.
 

Dream on baby.

Sitter och kollar på klänningar på Nelly.se, här kommer mina två favoriter :)
Tänkte inte sitta mer vid datorn idag utan istället kolla någon film och somna ifrån den, sovmorgon imon (y)
Sov så gott allihopa! :)

Main Stage Dress SEK 599, T-Style - NELLY.COM

Elise Ribbon Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM


Tjenis! :)

Nu är jag hemma igen, vann med 3-0 mot dom som ligger tvåa det var en viktigt seger för damlaget! :) Nu ligger dom/vi etta och skillnaden är 4 hela poäng nu. Great job! Nu ska jag snart äta med min familj sen ska jag antingen plugga/skriva klart mitt examensarbete som ska redovisas på tisdag eller skiter jag i det och kollar tv. ;) Tittar in innan jag går och lägger mig :)


Godmorgon :)

Vaknade för en liten stund sedan, nu sitter jag med datan i knät i uterummet med en filt om mig :) Ska snart äta, och packa för snart är det match med damlaget. Är faktiskt lite nervös, varför vet jag inte eftersom jag spelat med dom ett antal gånger, men dock inte på ett tag. Kan vara därför?  Det löser dig nog :) Igår vart jag en aning sur, men älskling kom senare på kvällen och gjorde mig glad igen, tur för han. Älskar honom endå :)
Nu ska jag fixa lite, vi hörs inte förens ikväll någon gång antar jag. Så ni får ha en riktigt bra dag! :)



Nyvaken och vacker.:)

to good to be true?

Livet kanske inte är så bra som det verkar på ytan endå.... Dimma över hela ängelholm, min pojkvän dissade mig ikväll igen, jag är trött på livet helt enkelt. Ni som är kära visa det varje dag som om det vore den sista dagen ni ser den ni är kär i, gör allt för han/hon. Ska kolla Mamma Mia och äta en is glass nu. :)

I falled down, it was a long way but now I´m there, on the bottom of the stair. It´sa living stair, it´s your all and it´s your life. Now I´m on the bottom of mine. I can´t get any longer down. You took the happiness from me. The happiness I had to life. The spirit is all gone. I look around and all I see is darkness, no love, no color and no sun. You said that you allways going to be there right by my side. That was a lie but it was first now I realized it. It wasn´t just a vision to me.
It was on real.
You were love.
You left me.


Sommar :D

Måste faktiskt erkänna att min uppdatering suger.. Men har inte haft tid eller lust att blogga, men en solig och underbar dag som denna har jag :) Det enda som är neråt denna dagen är att jag varit i skolan från 10-16 alltså 6 timmer på en lördag ;o Inte okej! Men det var bara cabaré så jag står ut med det :) Efter det så fotade och skojade jag, madde och mathilda en massor så här kommer lite bilder :)














the way it are

Klubbor blir cigaretter. 
De oskyldiga
 blir till slampor. 
Läxor hamnar i papperskorgen.
Kvarsittning blir
 avstängning. 
Läsk blir vodka. 
Cyklar
 blir moppar. 
Pussar blir sex. 
Kommer
 du ihåg när att vara hög betydde att
man hade mycket fart på gungan? 
När
 att skydda sig betydde att ha hjälm
 på sig? 
När det värsta killar kunde
 göra va att ge en baciller? 
Pappas axlar var det bästa stället på jorden och
 mamma var ens hjälte. 
Dina värsta
 fiender var dina syskon. 
Krig var
 bara en lek. 
Den enda drogen du visste
 om var värktabletter
När du inte
 var en hora för att du hade en kort
 kjol. 
Den värsta känslan var när
 man skrapade knäna, 
och hejdå betydde
 bara "vi ses i morron."


8 maj

Vaknade nyss och är jätte trött.. Som sagt en jätte rolig kväll igår :) Vi får se vad som händer idag, ska nog träffa gustav någon gång tror jag. Annars är jag ledig och har inget speciellt uppbokat (y) Tänkte gå och käka lite nu och sen får vi se vad jag hittar på :) Vi hörs sen!


pusspuss♥

F94 <3

Kom nyss hem från matchen och middagen med laget, förlorade matchen men vi har alltid lika roligt endå! :D
Dock är inte linns skämt jätte roliga.... Nu ska jag sätta mig vid tvn och sen ska jag sova :)
Hörs imon bitches!

pusspuss♥

en döv och en mumie, perfekt match?

Trots mitt onda öra så har jag bestlutat att jag endå ska spela matchen ikväll. Får se hur många minuter jag klarar men det ska nog gå ett tag (Y) Därför ska jag gör lite mat till mig nu och sen ska jag packa min väska och sen bär det av till samlingen. Efter matchen idag ska vi ha lag middag och sånt mys, See u! :)

pusspuss♥

I´m back :)

Hej!
Måste medge att det har varit en förskräkligt dålig uppdatering, men jag har inte haft tid och ingen lust heller..
Men nu är jag hemma från skolan eftersom jag har öroninflamation och inte har något bättre för mig. Sov knappt på hela natten eftersom mitt öra gjorde så himla ont, som tur är är det bättre nu. Tänkte att jag kunde sätta mitt där ut i "solen" ett tag när jag vaknade innan, men så kom chocken att det är typ storm och riktigt dåligt väder. Hade faktiskt förväntat mig lite bättre väder när det är maj ;o Skulle egentligen spelat match ikväll men det blir nog tyvärr inte så utan jag får nog stå vid sidan om istället. Min syrra gick precis och skulle handla mat till mig och hon så jag tänkte sätta mig vid tvn och vänta där istället. Vi hörs och jag lovar ska bli bättre med uppdateringen. :)


pusspuss♥

RSS 2.0