varför ska allt kul ha ett slut?

ja nu vart denna trevliga helg slut :/ helgen har varit riktigt nice. :) och även dagen, jag och molly och cornelia tog och lunchade på cupe cake fiket, riktigt mysigt var det där :) där efter bar det av en runda till gustav och så, riktigt mysigt. mingurka! <3 sen hämtade jag min cykel och så på stan, sen bar det hem och åt nyss taco (y) nu sitter jag här och ska snart upp och sätta på en film och mysa lite nu när det är söndag och allt. imon börjar helvetet igen, och försöker få veckan att gå fort, fortare, fortast! nu kommer jag inte sitta här mer idag så ni får ha det fint, så hörs vi imon! :)

pusspuss


jävla fjooortisar!

Titta och njut! :D


Söndag..

Förlåt för att jag verkligen var kass på uppdateringen igår ;o men liksom jag hann inte.. Efter frikis tog jag tåget in till helsingborg där emma och della väntade på mig. Sen drog vi och kollade när helsingborg möte rögle, och som jag skrattade hgb vann med 8-4. och min lilla snygging stod i mål första gången på 4 månader! Sen tigde jag och emma skjuts hos mats så han skjutsade oss hem :) sen åt jag och sånt, sen drog jag, della och TD(sebastian tederyd) till emma och hade skojsigt där :) Vid ett vart jag hemma igen och då somnade jag rätt snabbt. Så såg min dag ut igår och idag kommer den se ut såhär, blir eventuellt stan med Molly & Cornelia vid tolv, halv ett. sen så kanske det blir att jag träffar Gusten ett tag om han får tummen ur röven och slutar sura :D nu ska jag kila upp och fixa mig lite, jag LOVAR att jag kommer uppdatare minst en gång till idag :)

pusspuss

fiskis och svettis here we come!

Ja snart blir det iväg till friskis och träna lite kick boxing (y) och som jag ska svettas! Dålig natt igår måste jag säga.. ingen kommentar på det! uppdaterade inte igår heller och jag ber om ursäkt för det men hade inte tid alls eftersom dagen bestod av skolan & Gustav & pappi time :) men ska förska bli bättre på det idag. Nu ska jag gå upp och byta om till tränings kläder, så hörs vi senare idag!

pusspuss

trötter och sååå skoltrött!

Har verkligen försökt och kämpat för att plugga men allt bara går in i hjärnan och ut igen.. SUCK! och sen så kan jag knappt gå eftersom min fot är typ svullen ;o ont som fasen har jag! men nu ska jag sluta klaga och ta med mig so böckerna och biologin upp och försöka plugga ett litet tag till annars skiter jag i det imon! Så nu ska jag gå upp och tror dock att jag kommer somna ifrån mina böcker.. måste bara tacka Sofia för dagen och sen tycker jag ni ska lyssna på denna vackra låt, som även blev dagens låt! Godnatt!

pusspuss


skolan tar död på oss alla!

träffade nyss gustav en stund! :) en månad idag, min gustav! <3 Restan av dagen kommer bestå av skolarbete och massa läxor..-.- tungt! So prov imon - måste göra klart MVG uppgiften, Biologi typ 5 sidor.. och massa tyska glosor! toppen verkligen, nooot! Nu sitter jag och kollar på Top model lite sen ska jag fokusera på läxorna och skolan i någon timme. datorn dör snart så Vi hörs senare :)

pusspuss


framtiden.. hmmm.. nej tack!

Ja efter vi valt vad vi ska välja till gymnasiet har vi också ungefär valt hur vår framtid ser ut.. suck! vet ju inte ens vad jag vill bli ;o men så här blev min ansökan:

1.Friskvård med fotboll som tillval.
2.Samhälle med fotboll som tillval.
3.Idrott & Hälsa på John Bauer.


Gymnasieval:    Check!


and here we go again..

vid din sida genom allt pappa <3














är det dax eller dags?

Ja asså du är det såhär att jag håller på att skriva mitt So arbete nu, och jag vet inte hur dags/dax stavas eller jo jag vet ju att det är någon av dom men vilket är rätt? Jaja får väl lista ut det så småning om :) Idag har det inte hänt så mycket skola som vanligt men endå ganska chill och sånt idag! Efter skolan gick jag och Kalle hem eftersom det var så jävla halt ;o var rädd att jag skulle trilla och det hade inte varit en vacker syn ska jag tala om ;b Efter skolan så drog jag hem till farmor och tjänade lite pengar (a) Sen blev det konståkning tills nu. Nu ska jag fortsätta med plugget och sen ska jag skriva i mitt gymnasie val! Vi hörs sen :)

pusspuss

ett gott skratt innan läggdags!



Jag fick mig ett gott skratt alla fall! Jag är stolt filmare! :D

Nu blir det snart joina sängen :)

Sleden som fan ;o Riktigt nice dag idag måste jag säga! Tackar ju mina kära vänner för det! :) Nu ska jag snart upp och plugga lite kemi sen ska jag sussa som fan! Blev dock inga bilder idag eftersom min kamera slutade fungera ;o Så ni får helt enkelt nöja er med denna vackra bild på mig! Jag har absolut inget att till lägg om den alla fall ;p Vi hörs imon!

pusspuss



hos fia :)

Skridskorna gick fint och jag fick se några riktigt fina uppvisningsprogram! Efter det drog jag och Sofia ner i stan och käkade och köpte hår färg :) Nu är jag, mathilda, madde och Sofia här och slingar/färgar våra hår! Nu ska vi typ busa och sånt. Hörs sen ikväll :)

pusspuss

Sovmorgon!

Detta är den första sovmorgon vi har haft i hela nian, så jag är lycklig! Vi ska ut till ishallen och åka skridoskor idag med skolan viserligen bara till tolv men endå :) Ska bli skoj. Bilder och sånt kommer ikväll. Igår vart jag med gustav :) sen blev det konståknings möte och sen kollade jag på rögle med lite folk :) TrevligtTrevligt!
Men nu kommer snart mathilda hit så måste skynda mig att bli klar. Vi hörs!


PussPuss


Äkta eller inte äkta?

Sitter här och funderar lite granna på vad äkta egentligen innebär. Man brukar ju säga äkta vänskap, äkta kärlek osv. Men vad är det egentligen som avgör vad som är äkta? Är det när man älskar någon och blir älskad tillbaka? Är det då äkta kärlek? Är det äkta för bara någon minut eller timme eller ska äkta vara en hel livstid? Är äkta vänskap att man kan lita på varandra och dela hemligheter eller är äkta mer än så?

Det är många frågor som kommer upp i mitt huvud när någon säger t.ex. du är mitt allt ellinor. Jag blir lite rädd faktiskt. Om jag börjat betyda så mycket för en person, hur blir det då sen man inser att det inte kommer fungera? När en person säger; "Jag lovar..." Man bygger upp ett förtroende från person till person men man kan aldrig lova någonting. Man kan inte lova att det föralltid kommer vara du och jag. eller dom två. eller vi tre. Det går inte. Personer förändras från dag till dag och man kommer kanske aldrig vara samma person som man varit innan. Saker inträffar i livet som betyder att man aldrig kommer kunna lyssna på den låten, kolla på den filmen eller sitta på den bänken mer.. Då frågar jag mig själv varför ska man egentligen inte kunna kolla tillbaka på massa härliga minnen man delat med en person som lämnat en? Varför ska man behöva radera alla minnen med en person som gjort en lycklig men valt att nu är det inte vi två längre? Jag menar personen betyde ju antagligen en hel del för en och gör då innerst inne det fortfarande för känslor kan inte bara försvinna över en natt, det är omöjligt. och bara för att du raderar massa bilder och låtar så går inte minnena att radera från din hjärna. Där stannar dom en hel livstid. Så vad är egentligen äkta för oss? Vi lever allihopa i samma verklighet borde då inte alla ha samma äkta saker? Detta kan jag sitta och skriva på hur länge som helst och detta har säkert också väckt tankar hos er också precis som det gjort hos mig. Men lova mig en enda sak, ta vara på livet du blivit tilldelad. Ta för många bilder, sjung ut ordentligt och njut av varje sekund med ett leende på läpparna!


fotboll är livet, fotboll är bäst.

Dålig uppdatering har det varit idag och igår kväll. Har varit upptagen en aning, hihi (6)  Har precis tagit en välbehövd dusch efter första fotbollspasset på en och en halv månad (y) Gick faktiskt bra trots mitt onda knä.. Hatar att det inte är bra ännu. Hur lång tid ska jag behöva vila liksom?! aja vi får hoppas att fungerar så småningom. Snart blir det käk och sen blir det plugg och tv :) Kanske skriver lite senare ikväll, om jag orkar och har tid. Tycker ni kan ta er tid och kika in på maddes blogg behövs bara ett litet klick här :)

pusspuss


3 timmars träning = massa sömn (a)

Ja det blev träning på ishallen i två timmar, sen drog jag ut och sprang i ca.45 minuter sen efter det hängde jag med far och mor och kollade SM i volleyboll, dom kom till kvartsfinal mer vet jag inte, men dom vart duktiga alla fall :) När jag kom hem så gick jag med Lisa en runda, riktigt skönt, där efter ungefär halv tre har jag sovit tills nu precis ;o Behövdes men risken är att jag inte kan somna ikväll men det kvittar väl eftersom det är söndag och sovmorgon för mig :) Men nu ska jag kila och ta mig en liten tupplur till kanske? eller nae jag ska nog kolla runder här liiiite först. men vi hörs senare! :)

pusspuss ♥

Home again :)

Måste tacka alla för en riktigt härlig kväll innan jag går och myser med täcket mitt :) Imon ska jag upp halv 8 och vara på ishallen till halv 11 (y) Sen blir det en jogging tur som vanligt. Vi hörs imon efter allt detta :)

pusspuss

Börja igen?

Eftermiddagen har spenderats framför Tv:n med farmor och farfar och massa konståkning. Blir så himla sugen på att åka igen, på riktigt alltså. Ska ta mig en liten funderare på det faktiskt. Alla dessa fina dräkter och att få känna sig fri på isen framför allt, saknar att få snurra och hoppa och lämna alla problem utanför isen. Hade varit riktigt skönt att börja igen, men får se om jag har tid med det..?

Ikväll blir det massa kul med mina snygga kompisar så kommer inte sitta här och uggla så mycket utan lägger in ett inlägg när jag kommer hem i natt eller imorgon någon gång :)

Pusspuss

Jevgenij Plusjenko & Carolina Kostner mina favoriter.


och här är det svenska kvinnliga hopet! :)

Gymet nästa.

Så nu har jag ätit lite och nu ska jag iväg och gymma med maddis och fia :) Fy fan vad vi ska svettas brudar!
När jag kommer hem kommer ett fint litet inlägg i think :) Hade fint så länge! 

Pusspuss


We did it!

Ja som sagt så fixar vi med bloggarna och hittar nya grejer! :) och vi lyckas! Men nu ska vi fortsätta ska bara testa lita. Hörs sen!

Låten är värd att lyssna på!



överseriös bild :)

Så nu är jag hemma efter en hel dag från skolan, ganska kul idag endå :) Jag och Sofia chillade galet! Nu väntar jag på att madde ska komma hem sen ska jag till henne och fixa och trixa lite med våra bloggar (y) sen kanske jag föjler med henne till gymmet vem vet :) Nu ska jag kila iväg och fixa lite på mitt rum. Vi hörs senare ikväll :)

pusspuss ♥


Håla i skolan..

Ja nu sitter jag och Sofia här i skolan och gör engelska arbetet. Går faktiskt riktigt bra och är snart klar :) Skriver precis som jag gjorde i svenskan för någon vecka sen om självmord. Är nästan klar och jag har mina åsikter om saker och ting. Sofia skriver om toppning i olika idrotter, om det är fel eller rätt att göra det om man är 10 år. Nu ska vi snart ut och busa lite. Hörs när jag kommer hem. :)

Pusspuss

ibland blir det bara så!

Förlåt för den förskräckligt dåliga uppdateringen! men har inte mått alls bra dom senaste dagarna så har helt enkelt inte haft någon lust alls! och har inte velat dela min deppiga information med er heller. Men nu börjar det bli bättre igen så nu ska jag börja uppdatera lite mera igen :) Dagen har bestått av skola och träning.. Så ser de flesta dagarna ut i mitt liv faktiskt nu mera och just nu sitter jag och gör So arbete.. vilket jag tagit en pause ifrån (a) Nu ska jag återgå till mitt arbete -.- hörs igen imon! jag lovar :)

Pusspuss

Åt helvete med allt!

Ja disney on ice var bra och rolig. :) Men resten av dagen har varit skit! Så jag tänker inte skriva något här för vill inte att alla andra ska vara ledsna och sura. Så vi hörs imon istället :)

Pusspuss

Klockan är 8.20 and I´m on my way.

Ja kvällen igår blev lyckad, även om jag till slut fick gråta mig till sömns.. ocg gissa vad? Rögle förlorade, ovanligt? nej! Nu bär det snart av till disney on ice med konståkningen, har verkligen ingen aning om när jag kommer hem igen. Nu ska jag packa ner det sista. Ni får ha en undrbar söndag! :)

Pusspuss

Jogging runda = ellinor känner sig duktig

Så nu har jag duschat och sånt efter min sköna jogging runda. Det var riktigt skönt och jag känner mig jätte duktig :) Nu ska jag och fixa mig lite grann eftersom jag snart ska till Sofia. Efter hockeyn drar jag, hon och Gustav nog hit till mig och umgås lite! Själv håller jag tummarna för Rögle även om dom ligger sist.. Hörs sen ikväll :)

Pusspuss

Lördag

Var uppe halv åtta imorse och tränade i två timmar.. Sleden! Nu har jag sovit fram tills nu, och ska nog ta tag i mig själv och dra ut och springa en runda (y) Skönt ska det alla fall bli. Ikväll blir det hockey och sånt med Sofia :) Mysigt! och sen blir det bedtime någorlunda i tid eftersom jag ska upp åtta imon, och kolla disney on ice med konståkningen :) Kommer något mer inlägg under dagen men nu ska jag iväg på annat.

Pusspuss

Helg!

Ja nu är helgen här även om jag inte kan kalla min helg, helg. Ska upp vid halv åtta både imon och på söndag..SUCK. Min helg är typ förstörd? Jaja löser nog sig och blir en toppen helg. Kom hem från Gustav för ett tag sen, vi hade massa mys :) Tack för du finns din lilla plutt! Nu har jag precis ätit en riktigt god middag med familjen och nu ska vi kolla på let´s dance och fetta upp oss lite med godis :) Imon bitti tränar jag mina tjejer sen får vi se vad som händer. Hörs kanske senare eller imon!

Pusspuss

Sommarjobb?

Nu har jag suttit här ett tag och skrivit CV, eftersom jag ska ut och "söka" sommarjobb så snart så möjligt :) Vet inte exakt var än men ska runt på lite olika ställen. Om ni har något förslag får ni gärna komma med det!
Nu ska jag inte sitta här mer idag, så vi hörs imon igen! :)


Pusspuss

Skolan = pest och pina!

Kom nyss hem från världens segaste skoldag! Men sen så har jag ju min lilla ljus punk Sofia så ska väl inte klaga över mycket? Finns ju faktiskt en del man gillar med skolan. T.ex att man får träffa sina underbara vänner lite extra :) Gillar dock inte att på morgondagens schema är där insatt ett prov och ett läxförhör. Jag menar hallå, det är första veckan efter lovet! Men man får väl se till att stå ut med detta i ett halv år till alla fall.. och nu återstår bara valet till gymnasiet, för min del blir det nog troligtvis friskvård, det enda jag inte vet är mina andra och tredjeval och inte om jag ska välja fotbollsgym eller inte. Det där sista är mitt största problem.. Men det löser väl sig det också :) Nu ska jag äta något och plugga lite.. Sen blir det antagligen inget speciellt ikväll. Checkar in här sen ikväll igen.

Pusspuss ♥


Sweet dreams (:

Så nu har jag "pluggat" lite och kollat på sex and the city ett tag och pratat lite med Gustav. Jag och Sofia har även bestämt att vi ska dra utomlands så snart som det möjligt! Vi vill ta en pause från lilla (tråkiga) Ängelholm. Nu ska jag gå upp och klappa min kudde lite och kanske sjunga lite för den också :) Imon tar vi nya tag!

Puss och godnatt


Jajemen!

Fett chill dag i skolan idag. Tre lektioner, So jag och Sofia hade as fun som vanligt! :) Därefter Kemi som faktiskt var ganska roligt, Sen håla i en timme då vi chillade galet! Sen blev det tyska, jag finner inga ord för det... Därefter så drog jag och Sofia till Kungs, där jag träffade gustav en stund. Sen blev det konståkning heeeeeeeeeeeeeela eftermiddagen. Var nyss ute med Lisa en runda, skönt att komma ut i den friska luften :) Nu väntas lite plugg och sex and the city! Kan inte sluta kolla på den underbara serien, man tröttnar aldrig. Men nu ska jag gå och plugga på min "älskade" tyska.. Kanske kollar in här en stund senare.

pusspuss


En härlig sommarbild på mig blev det :)


Ibland är livet lite bra :)

Ja dagen har ju betåt av skola såklart men det var endå helt okej, även om vi gick till 4 ;o Efter skolan så drog jag och Sofia och käkade och hade almänt jätte mysigt. Vi drog även hem till mig en stund :) Jag älskar dig fia!
Nu så ska jag gå och lägga mig eftersom det är en ny dag imon också. 

godnatt & puss


äckligt gammal och ful bild! men vi bjussar som in i helvete :)


Första dagen i helvetet..

Ja hem kom vi igår, runt nio. Sleden som fan vart jag också för den delen. och vi ska inte snacka om imorse ;o Försov mig som vanligt -.- men jag hann endå :D eller kanske ska säga tyvärr? Det var endå ganska chill i skolan jag gjorde inte allt för mkt. Hade grymt ont i mitt huvud och magen så var inte helt fokuserad. När jag kom hem så gick jag och la mig, sen drog jag på möte med konståkningen. Drygt som fan... Nu sitter jag här och kollar massa bloggar som jag inte gjort nu på hela helgen. Blir läggdags så tidigt det går så jag är utvilad tills imon. Vi hörs igen imorgon! :) 



pusspuss

What a night.

God kväll. Kvällen har besått av pulka åkning, kort spelande, och mullvadens historier. Hon har även delat med sig hur man får gratis mat på MC. Ja jag kan bara säga att dessa dagarna har varit riktigt jävla bra! Jag kan endast tacka tjejerna för detta. Ni är bäst :) Nu ska vi snart gå och lägga sig, vi hörs kanske imon.

Pusspuss

Andra dagen i backen..

Ja idag har det varit en fin dag med skidåkning och SNOWBORD ;o  och ja tro det eller ej men jag testade faktiskt snowbord och var faktiskt ganska bra, klarade mig ner för barnbacken on my own! :D Nu har vi precis kommit in efter eftermiddagens pass och jag kan säga att Klara börjar bli lite bra på att åka! Myrstingen är hennes favorit. om ni ville anteckna detta. Nu ligger vi här och tar det lugnt och snackar skit och sånt. Ikväll blir det pulka igen eftersom vi hade JÄVLIGT kul igår, och kanske lite film tittande också. Imorgon åker vi hem..inte okej! Men det blir endå lite åkande på förmiddagen. sen packning och sen hem resan på 9 timmar... SUCK! Tycker ni ska underhålla mig då. Vi åker runt tre :) Nu kommer här lite bilder från igår och idag. Vi hörs imon!

Puss på er! ♥


Ja inga kommentarer på vad jag gör..

De tre muskitörerna.

Kul som fan vare!

Jag och Klara har precis kört in bland träden..

Maja försöker lära mig åka snowbord.

och jo men visst, här ser ni stjärnan!

Även om jag inte alltid stod kvar på benen..

Denna bilden avslutar denna härliga dagen!


Första dagen i backen..

Hejsan.
Hoppas ni har det bra i lilla skåne. Vi har det förjävla bra här uppe i fjället. Massa skidåkning idag och det har varit underbart roligt och händelserikt right Klara? ;p haha, massa skratta. Nu är åkningen klar för idag och ikväll blir det pulkaåkning på plastpåse och snöbolls krig och annat kul! Nu ska vi typ duscha sen väntar matlagning igen. Här kommer lite fina bilder också :)

Vi hörs imorgon! :)

Jag på toppen.

Klaris :)

Jag och Klara hade "lite" problem i en backe ;p

Vacker utsikt.

Var tvungen att lägga in en bild på vår fina dekoration på vår bil.

Framme i Hovfjället och vi steker!

Hela resan tog ungefär nio timmar, inte lite drygt! Men kul hade vi i bilen. Vi har precis ätit tacos som vi själva lagade och måste säga att vi ägde! Nu ikväll blir det lite film och annat kul eftersom vi är trötta efter den långa resan och imorgon väntar en hel dag med skidåkning! :) Nu ska jag inte sitta här och tråka. Bara så ni vet så är här JÄTTE dålig teckning,så kan nästan bara smsa på kvällen när vi är i huset, om det ens funkar där, som det gör ibland! Men försöker svara så gått jag kan :)
Bloggar lite imorgon igen!




"morgontrötta" och fina!

Ja nu sitter vi här i bilen och har ytterliggare tre timmar upp till hovfjället. Sen sex imorse har molly och klara varit mitt lilla lyckopiller. :) Molly har med sig sin data så det kommer blir lite bloggade endå. Eftersom molly kommer spendera sina dagar "ensam" i stugan så behöver hon lite underhåll, alltså datan.
Eftersom vårt lag samlar på citat så har jag varit duktig och skrivit ner några från dessa timmarna.
"Du är så fotoskenisk"
"Jag är jätte vig i ansiktet"
"Toppen över i:et"
Ni kan väl bara tänka er vem som sagt dessa..?

Vi höres!


Hovfjället here we come!

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att packa, var ute och gick en sväng, nu ska jag ladda över lite grejs till min ipod, sen ska jag susa ganska tidigt eftersom imon bitti klockan 6 drar F94 till hovfjället och steker i skidbakarna. :) Så alltså kommer jag inte uppdatera någonting förens möjligtvis på söndag kväll, då kommer hem någon gång. Ni ha ett par riktigt bra dagar, för ta vara på dom sista dagarna på lovet för sen börjar helvetet igen..

Massa pussar


Att le är det bästa som finns!


Nu vart det kväller.

Det blev en runda med molly innan idag :) Fikade på espresso house och fixade grejerna tills på torsdag (y)

Här kommer lite bilder sen i lördags hos molly :)





















så nu orkar jag inte lägga in fler men tack för en underbar kväll! :)

Dålig uppdate igen..

Börjar tycka detta är lite segt faktiskt, eller kanske jag börjar tycka att sitta vid datan är segt? Alla fall satt inte alls vid datan igår nästan vilket jag tycker är n´bra gjort av mig. Igår hände det inte så mycket, mådde allmänt kasst hela dagen.. Idag valnade jag tolv, sen tränade jag konståkning ett och kom nyss hem. Ska kanske till stan med Molly snart om hon svarar någon gång! Plus om ni inte märkt det, så är det snö ute igen. Bra eller dåligt? För mig spelar det ingen roll men hellre snö än regn! Nu ska jag ta och fixa till mig lite för hur som helst måste jag endå ner i stan. Ska köpa nya skor som jag kan ha uppe i hovfjället. och dit drar jag på torsdag morgon :)

Ha en trevlig dag så försöker jag blogga lite ikväll då jag troligtvis har hämtat min kamera också! :)


Över seriös bild, japp! Saknar alla fisar som är på gothia! :(

Trötter.

Ja vaknade upp vid halv ett hos molly efter en mycket trevlig kväll/natt. Ja kan bara säga att jag, klara och molly var uppe till fem och spelade tjejsnack som är från 8 år (y) snacka om att vi skrattade! Tänkte att lägga in bilder sen igår men sen visade det sig att kameran är kvar hos molly.. Så bilder kommer när jag fått den. Kom hem vid ett och somnade 3 och sov till fem, sen var jag vaken till halv åtta sen sov jag till nio och nu sitter jag här och är fortfarande lika trött.. Så har inte riktigt orkat lägga in något inlägg.

Snart ska jag sussa och imorgon är det konståkning från halv elva till tolv.

Godnatt!

Kan det är dags att ta tag i livet?

Ja jag vaknade 8 imorse, tränade min tjejer i konståkningen sen när jag kom hem somnade jag och vaknade för en liten stund sedan. Riktigt sleden.. Så nu ska jag ta tag i det och så ska jag och syster göra lita pankakor, sen ska jag börja fixa mig eftersom ikväll är det tjejmiddag hos molly vilket jag ser fram emot :) Ska dit vid fem och hjälpa henne lite. Självklart kommer bilder och sånt smått och gott efter det :) och idag åkte min plutt till Gothia.. Imon vaknar jag upp @molly så kommer nog bara kicka in här och kanske visa kvällens outfit, sen kanske i natt någon gång igen :)

Ha en bra dag och kväll för det ska jag ha! :)

2010 :D

Ja igår var en hel galen och väldigt rolig kväll måste jag säga! Fick börja 2010 med dom bästa och det kändes som detta året kommer bli riktigt bra! Vet inte om jag orkar lägga in några bilder faktiskt, inte så intressant ;p Jag somnade runt halv 6 igår i guess och mamma väckte mig och emelie halv 2 (y) idag var vi först ett helt gäng hos brunkenstam och åt och hade mysigt, Trevligt! Sen skjutsade mamma mig till Gustav! :) och det var sista gången jag träffar honom på två veckor. Kommer sakna honom så mycket..:( Hatar att behöva längta! Nu ska jag bara skicka klart bilderna till Sofia sen kallar sängen eftersom jag ska upp åtta imon! Jippie... NOT!


Gårdagens look.


Puss och godnatt!

RSS 2.0