25 april

Sitter nu här med mina älskade töser, Klara och Molly sover här inatt och vi har precis kollat på två riktigt bra filmer. My sisters keeper och Prinsessa. Mysigt. Nu tänker inte jag skriva mera eftersom det inte finns mer att skriva. Ha en fortsatt bra natt och en trevlig dag imorgon :)



pusspuss♥

never say never, but now i say never again!

Inte bloggat på dagar nu ;o Dåligt av mig typ.. Men har inte haft lust eller tid. Det som har hänt är att jag träffat klaris, spelat match, varit med gustav, och idag var det fotbollsgymnasie uttagning. Gick väl okej, så nu får vi bara vänta och se om jag kommer med. Mår riktigt dåligt ikväll... ska försöka bli bättre med uppdateringen igen nu. Så vi hörs imon :)


pusspuss♥

Rain!

Det regnar! Vad hände med det fina vår vädret? Fick alla fall träna i regn och vi var 7 på träningen = ingen seriös träning alls... Jag och Molly duschade på ip efteråt, galet! eller rättare sagt molly är galen ;) Nu ska jag gå och sätta mig vid tvn sen försöka komma i säng lite i tid idag. Vi hörs imon! :)


pusspuss♥

20 april

Idag är det tisdag and I´m back :) Kom nyss hem från skolan, och skolan idag har varit chill! Försov mig imorse och kom inte till skolan förens typ sent. Började alltså med musik, fett chill. Hemkunskap, gick lite sådär, brände typ riset, och allt sånt, men vafan det blev gott! :D Sen drog vi ner till stan, kollade sedan på rönnes show, med alla andra skolor. Efter det drog, jag, Klara, Moa, Frida och sedan kom även Nelly och Sofia, så åt vi pizza innan jag och fia skulle tillbaka till skolan. Hade kabare kommer bli hur bra som helst! :) Nu kom jag hem och ska träna om en timme sen duschar jag och molly där efteråt. Vi hörs när jag kommer hem, typ åtta eller ngt. :)

pusspuss♥

19 april

Är inte på humör för bloggen idag heller...
Såhär ser min vecka ut:
Måndag: träning
Tisdag: Träning
Onsdag: Match
Torsdag: Träning + nationellt prov i matte...
Fredag: Fotbollsgymnasie uttagning och Match


Det kan inte bli bättre? Jo jag får inte träffa min älskade gurka förens på lördag... GREAT!
Nu ska jag gå och kolla komisarie Winter! Vi hörs imon! :)

pusspuss♥

18 april

Inte på humör för att blogga idag.. Tack för helgen och allt :)
Hörs imon!

17 april

Dålig uppdatering igår men hade jätte mysigt med älskling :) Vi körde och handlade och lagade mat och sen kolla vi film med chips och godis, tjockis poooower! :D Kommer inte bli någon vidare bra uppdatering idag heller eftersom jag ska iväg efter vi ätit här hemma ikväll, så vi hörs antingen innan eller imorgon :)



pusspuss♥

16 april

Tjenixen!
Sitter hemma hos gurkan nu :) Ska vara här hela kvällen. Nationella gick väl sisådär idag, kunde väl gått bättre I guess ;) Annars är det fint väder som det varit hela veckan, man blir så lycklig! Dock blåser det idag....
Annars har det inte hänt något intressant än så länge idag, så vi får höras senare. :)


pusspuss♥

är bananerna fina´?

Hemma igen efter alla foton och så, kan ju säga att jag kommer se ut som en tomat på fotona.... Klaras fel! ;o Nu ska jag typ försöka plugga lite till nationella imon, SUCK! Hatar matte mest av allt i hela världens... men man blir ju lite glad av att höra att de heter B1 & B2. hehe. Nae, detta blir nog det sista vettiga inlägget idag. Vi hörs imon bitches! :D

pusspuss♥

15 april

Kom nyss hem typ, jag och mollan var i stan och käkade och sånt gött. Ingen har sån humor du och jag har... Sen när jag kom var jag bered på att jag skulle träna men skulle tydligen fotas med mina små tjejer också, så det blev ingen träning. Ska alltså fotas med mina tjejer och mitt egna lag idag. Jag hoppas jag fasnar på fotot alla fall :) Nu ska jag gå upp och fixa till mig lite, sen vid kvart över fem beger jag mig till Södra där vi fotas. Ni får ha en underbar kväll och njut av vädret ännu en dag :)



pusspuss♥

losers!

Har verkligen ingen kommentar och matchen idag... Förlorade, och vi sög! Men jaja :) Nu ska jag snart ringa älskling och prata med honom ett tag. Sen ska jag försöka sova lite. Har egentligen inte så mycket mer att säga idag mer än att det har varit en helt okej dag. Vi hörs imon! :)


pusspuss♥

Billesholm - Äff ?

Så nu samlas jag om en halv timme och jag har verken ätit eller packat.. kanske dags nu? Kommer inte blogga förens ikväll. Så håll nu tummarna för mig! :)


...

så nära men endå så längt borta...


14 april

Kom nyss hem från skolan, ganska chill idag faktiskt :) Nu ligger jag ut och steker med datan vid mig så tänkte jag smäller till med ett litet inlägg. Idag är det seriepremiär för oss 94:or. Ganska nice men dock är jag inte alls taggad...än ;) Fint väder till lite fotboll alla fall. Så om ni inte har något för er ikväll så kan ni allt komma till valhall och kolla lite fotboll. Vi välkomnar dock inte massa huliganer som igår. Den goda nyheten är att polisen tagit fast han som slog edvard. Good job! :) Nu ska jag steke i solen ett tag till sen ska jag nog gå in och få i mig lite mat (y) Hörs innan eller efter matchen :)




pusspuss♥

08:or tål inte en förlust...

Jätte härlig match med vinst och allt, mycket folk över 4000 :D Dock blev det en dålig avslutning med att edvard blev slagen..Så jag och gustav fick ta hand om honom lite så kom nästan nyss in igen. Vi hoppas på det bästa egge! :) Trött och riktigt ont i mina knän har jag nu och ska snart upp och sova. Behöver verkligen det.. Jag hör av mig imon igen :)



pusspuss♥

Äff - Hammarby

Det är så "kul" att se alla killar som går inför att vara en klack för a-laget. Blir varm om hjärtat. Nu ska jag platta mitt hår sen ska jag faktiskt snart bege mig till fotbollen.. I going to die.. i detta läget är det inte kul att bo 100 meter från ip.. Men får väl vara en snäll flicka ikväll så det inte blir för mycket tumult! ;) Vi ses väl där eftersom typ halv ängelholm kommer dit.


pusspuss♥

13 april

Nu sitter jag i skolan och har precis skrivit ut mitt hemkunskaps arbete som jag faktiskt blev klar med igår även om det bara blev två sidor, och kanske inte MVG klass men G kanske? (a) Jag och Sofia är lite smått irriterade på dom i vår klass just för tillfället, kan säga att vi kanske är den stökigaste klassen på nyhem. Nu ska vi bege oss till hemkunskapen. Kommer inte blogga så mycket idag eftersom det är äff matchen idag, och vi slutar inte förens 4 så blir nog ett snabbt inlägg sen innan matchen :) Hörs då!


goodnight!

Kom hem rund halv nio från inlines rundan med molly, det gick väl okej trots min finfina vurpa... Jag blev alla fall trött och lite svettig så jag fick ta mig en dusch när jag kom hem. Nu sitter jag med päronsaft och försöker få mitt hemkunskaps arbete klart.. Alla andra har skrivit tre sidor medans jag ligger inne med en sida (y) och jag känner mig redan klar..-.- det är något fel på mig! ;o Ska plugga max en halv timme till sen ska jag gå och joina min säng. Glöm inte att det är Äff - hammarby imon! :D killarna är alla fall taggade..;p
Vi hörs imon! :D


pusspuss♥

wonderful night :)

Ja nu när det är vår tänker jag och molly börja umgås utomhus och motionera och nu ska vi snart åka inlines! :D Toppen enligt mig, kul och ger träning (y) Hör av mig när vi kommit tillbaka om vi fortfarande lever, hehe.

pusspuss♥

12 april

Nu sitter jag här och bara är lycklig en liten stund, det är solsken och hur fint väder som helst ute :D Konståkningen gick bra imorse. Skönt att det är avklarat nu faktiskt. Fast kommer sakna det och våra två tränare som avgår.. Efter showen krängde jag, tessan och ebba sibylla. Vi gick nog upp ett par kilo som vi sedan gick bort när vi tog oss till skolan igen. Skolan var okej och chill endast tre lektioner för mig idag, ganska okej! Efter skolan drog jag och fia ner i stan och träffade lite folk. Sen stack jag hem till farmor och sa hej till henne och farfar. Satt ute och gotta mig med choklad glass :D Happiness! Nu ska jag nog gå ut och gå en sväng eller alla fall gå ut. Vi hörs sen! :) och njut av det fina vädret!

pusspuss♥

hey!

Ligger och lyssnar på massa musik och bara njuter av livet :) Imorgon är det isshow för skolorna direkt på morgonen, så kommer inte till skolan förens efter lunch. Skönt ;) Nu ska jag snart stänga ner här och försöka sova lite. Vi hörs imon :)








11 april

Jätte trevlig kväll igår, tackar allihop! :)
Vid elva imorse drog jag och molly ut och power walkade, riktigt skönt väder. Vi var ute i en och en halv timme efter mycket fel val av stigar. Kan säga att våra ben va ganska döda efteråt. Sen efter mycket om och men så tog jag bussen ut till gustav. Blev mycket mys, film, kina mat och hockey tittande :) Jag älskar min gurka!
 Dock är jag besviken på rögle som inte lyckades hålla sig kvar i elitserien. Allsvensk hockey here we come... HIF vann deras match idag mot elfsborg med 2-1 om jag inte minns fel? Bra jobbat! :D och EVS vann första final matchen (y)
Nu ska jag snart sätta mig vid tvn där livet på lerkevej sänds, min och mammas favorit på söndags kvällar :)



pusspuss♥

Foto bomb :)







Som ni kanske förstod var det från showen idag. Tack ännu en gång :)


First part - CHECK!

Första isshowen avklarad, gick helt okej måste jag väl endå säga. Tackar alla som kom! Kände verkligen stödet :) Ikväll blir det nog lite mys hos molly. Kommer nog lite bilder senare när jag lagt in dom och när jag ätit mat.
Hörs ikväll my love :)


pusspuss♥

10 april

Ja nu är det snart isshow lite nervös faktiskt ;o Ska packa ihop mina saker sen drar jag till ishallen lite innan ett.
Hoppas nu ni kommer! 15.00 @ linda arena. Nu ska jag äta lite och fixa. Vi ses på ishallen :)



pusspuss♥

firday night.

Så nu sticker vi snart iväg. :) Kommer inte lägga in fler inlägg idag för kommer nog vara ganska trött ikväll när vi kommer hem. Så det får bli ett inlägg imon innan jag sticker till ishallen :)
Hoppas ni får en riktigt bra fredags kväll!



pusspuss♥

Vår & Sol!

Nu sitter jag här igen.. Var ute och gick en lååång runda innan, riktigt skönt. Fint väder och allt jue :) La mig på gräset här hemma sen och läste lite. Nu har jag precis duschat eftersom jag ska till min kära kusin som fyller år idag på middag. Grattis till henne! :) Lite fin får jag ju allt vara om jag ska bort, och gått som en ofräsh liten myra hela dagen ;b Kommer kanske en outfit innan vi åker :)



pusspuss♥

Choklad dounuts med fyllning (y)

Ja om man är sjuk får man faktiskt unna sig lite godsaker, så var oh köpte choklad dounuts med fyllning, riktigt gott! och min nya favorit konstaterade jag nyss. :) Sitter på min systers data just och ser på när hon packar, ser ganska roligt ut ;p Hon ska nämligen upp till göteborg som tränare för u17 som spelar SM i helgen i volleyboll.
Tänkte starta en film och äta mina goda dounuts snart. Fast först ska jag laga mig en riktigt god lunch, vad det blir vet jag inte än men det bir säkert bra, kanske kommer upp bild på det sen :)
Hade fint så länge!

Visst ser det mumsigt ut? :)


pusspuss♥

9 april

Jätte dålig uppdatering nu har det varit men jag hann helt inte med att sitta vid datan igår. Direkt efter skolan drog jag till ishallen och hade genrep och där stannade jag till halv nio. Sen när jag kom hem åt jag sen somnade jag direkt på soffan eftersom jag hade feber och hela faderullan. Inte kul. Så somnade jätte tidigt igår och idag stannade jag också hemma för imorse vaknade jag med världens huvudvärk.. Så vi tänkte att jag stannar hemma så jag blir frisk till isshowen Imorgon! :) För er som vill titta är det 15.00 ishallen, temat är sesons on ice. Jag kommer själv vara med som åkare och tränare. :) Blir ju ännu roligare med massor med publik. Nu ska jag lägga mig och kolla lite tv kommer nog bli en bra uppdatering idag eftersom jag har massor med tid. :)



pusspuss♥

BOMB!

Ja mitt huvud är en bomb som nyss sprängdes... därför tänker inte jag blogga idag. Hörs imon! 

pusspuss♥


inväntan på snorre :)

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre? yes, alla fall 1.60
Skulle du vilja väga mer? nej
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? om jag haft någon på vilket sätt?
Skulle du vilja ha sex med en kändis? haha, nae har ju gustav :) eller beror väl på ;p
Skulle du vilja dricka dig full nu? nej

Tio KAN


Kan du röra på öronen? nej
Kan du slicka dig på näsan? nästan :D
Kan du kolla i kors med ögonen? nja kanske? (a)
Kan dina föräldrar lita på dig? för det mesta..
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? nae, bara om jag sover.
Kan du vara på fest utan att dricka? ja
Kan dina vänner lita på dig? ja!
Kan du tänka dig att pierca naveln? ja kan jag men tror inte min tjockis mage passar med det :)
Kan du suga? arå :D 
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? beror väl på?


Fjorton HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja, vem har inte?
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? hmm... ja kanske någon gång.
Har du ett syskon? Två
Har du varit full den här månaden? haha, madde x)
Har dina föräldrar ljugit för dig? ja
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? haha ja x)
Har du borstat tänderna den senaste timmen? nae men imorse (y)
Har du pussat någon som är fyra år äldre? ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? nae tror jag icke.
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? hahahahaha ja :(
Har du haft sex med mer än tre personer? nej
Har du ljugit på någon fråga än då? nej

Nitton VEM


Vem är din bäste vän? Har många nära men ingen jag kan placera där. Alla är mina bästa vänner :D
Vem älskar du? Mina vänner, familjen och gustav :)
Vem vill du bli full med? Mina vänner
Vem är den bästa artisten? finns så många
Vem pratade du senast i telefon med? cornelia, ringde nyss och sa att hon var här om fem minuter.
Vem har du en liten crush i? vah? vem jag är kär i? Gustav så klart.
Vem är snyggast i världen? hmm.. det är en är en bra fråga.
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? någon nära så jag får lite endå :)
Vem är snällast i världen? olika från dag till dag :)
Vem är din bästa kompis? DET FRÅGA NI INNAN!
Vem vill du prata med? just nu, hmm... ingen aning.
Vem sov du med senast? gustav. med madde och dom.
Vem såg du full senast? jag vet inte ;o
Vem vet allt om dig? gustav.
Vem kysste du senast? gustav
Vem kramade du senast? mathilda :)
Vem kan berätta allt för dig? Mina vänner
Vem kan du berätta allt för? gustav & molly
Vem hatar du? Ingen just nu :D


Back to school..

Ja då var det tisdag och första dagen i skolan idag efter ett långt och härligt lov. Var endå helt okej, som sofia alltid säger det blir vad man gör det till. Hade ingen lust att blogga igår och egentligen inte idag heller men måste ju uppdatera mig lita :D Snart kommer cornelia hit och sen fixar vi oss sen drar vi till rögle och hejar med brudarna. :) Hörs ikväll! 

pusspuss♥


4 Mars

Trevligt var det igår även om jag var ganska sleden, trevligt att träffa mia igen varju ett tag sedan :)
Nu ska jag och Molly snart bege oss till Väla för hon kom ju hem igår! :D Så drar väl snart iväg med henne.
Ikväll blir det troligtvis ekebo med töserna, men innan det hörs vi igen. Ha en trevlig Söndag :)



pusspuss♥

skuldkänslor? JAPP!

Ja nu ska jag upp och fixa till mig för att sen äta middag med familjen :) Får se om jag stannar där eller drar sen men äter alla fall där. Ni får ha en riktigt bra lördags kväll, så hörs vi senare :)



pusspuss♥

3 Mars

Godmorgon!
Vill först passa på att tacka för igår! :) Skoj även om det blev som det blev.. Tack för vi fick vara hos dig Sofia!
Idag vaknade jag upp hemma hos madde med gustav bredvid mig och oskar,johanna,bogge och madde var också där. Dock inte i sängen ;p Vi typ gick upp och chilla, snacka och drack Fanta (y) Sen gick jag hela långa vägen hem med madeleine eftersom cykeln och mina nycklar var hos fia och hon hade inte vaknat.. Så får typ hämta det sen. Nu ska jag gå och äta för min mage skriker efter mat. Vi hörs ikväll igen :)

pusspuss♥

100402

Goddagens!
Nu har jag precis tränat mina små tjejer i fotboll, kallt var det men kul! :) Nu taggar jag inför ikväll, mycket skoj ska det bli! Ska snart hoppa upp i duschen, platta håret och sen blir det hockey. :) Vi hörs senare idag!

pusspuss♥

yay!

Nu sitter jag här igen :) blev en fika med mois innan mycket mysigt och trevligt! Nu är jag med min sura pojkvän och har det trevligt som alltid.. taggad inför imon också! Nu ska jag inte sitta här och tjata mer utan åter gå till mitt. Hörs imon eller inatt. :)

pusspuss♥

You don´t know.

Så nu är jag hemma igen och sitter här och funderar på vad jag ska göra, blir kanske fika med moa ikväll istället eftersom hon är kollat mattor ;p hehe. Blir nog att jag lägger mig framför tv:n en stund nu.. har inget bättre för mig. Sen ikväll blir det ju middag med familjen :) Jag kikar väl in här senare igen. Ha det så bra så länge! :)



pusspuss♥

100401

AprilApril!
Ja efter tolv igår så lurade både della och gustav och co. mig... INTE OKEJ! men jag skrattade åt det alla fall. ;)
Nu ska jag snart ta cykeln och ta mig ut till ishallen där jag kommer stanna till halv fyra.Bara en vecka kvar nu jue! Tycker ni alla ska boka nästa Lördag! (a) Sen efter det ska jag ner i stan och fika med Moa :) Länge sedan man snackade med min ny blivne hustru så det passade aldeles perfekt idag efter min träning. Får se om jag hinner kika in här emellan annars hörs efteråt :)
Ha en riktigt skön skärtorsdag! :)



pusspuss♥

RSS 2.0