Tittut! :D

Morsning korsning!
Idag är jag över trött, men det gillas, eller hur Sofia? ;b
Blir kanske att jag och min fis drar till rögle ikväll om hon kunde fixa biljett, annars blir det att jag ska kolla på Mama Mia! Så himla härlig film är det, blir alltid så glad och det behövs en sån dyster dag som denna! :)
Kollade nyss på gamla skolfoton och gud vad jag saknar vår gamla klass helt seriöst ;o Vi hade ju verkligen sepe kul på lilla Södra! Som man brukar säga det var bättre när man var liten och det var det ju verkligen också.
Nu ska jag gå upp och sätta på en julskiva så jag kommer i stämning och så ska jag platta mitt yber slitna hår.

See you later aligator!




Ta mig tillbaka...

Väla md Tjejerna.







Och detta hittade jag:



Klänning: Gina Tricot
Leggins: Gina Tricot
Trosor: HM
Kroppsfärg: Panduro

Fotbolls avslutningen.











Tack F94 <3


Första advent.

Idag är det första advent och jag har nyss spelat match, vi vann med 5-0 :) Snart ska jag ner i stan med Madde,Mathilda,Molly och Sofia :D Men först tänkte jag lägga in lite bilder från helgen, har ju inte riktigt hunnit sitta här. Här kommer alla fall lite bilder :)

Underbar kväll igår!

Godmorgon får jag väl nästan säga :)
Gårdagen blev jätte rolig. Åt på pepelino med laget och hade prisutdelning och sånt mys :) Efter det drog några stycken av oss helt random ner till Bhanhof. Grymt mkt folk, men jätte roligt :) Tack Molly, Madde, Mathilda, Evelina, Matilda och Freja :) Bilder från igår kommer i eftermiddag för nu ska jag dra till Väla med Maddis och Mathildis :)
Finns på mobilen!

Äntligen fredag!

Nu är det äntligen helg och idag blir det fredagsmys med laget. Gillas! Dock avslutning.. Blir käk och mys på stan, sen får vi se vad som händer :) Måste kila och fixa mig, hörs inatt kanske ;b


F94 <3

Klänningar

Kollar runt på lite klänningar jag vill ha :)
Säg vilken ni tycker är snyggast!








Dessa finns även i andra färger.

Min julklappslista!

I år önskar jag mig typ ingenting i julklapp, ganska tråkigt engligt mamma.
 men här kommer alla fall några saker alla fall :)



En dator, en liten sådan. Vit eller rosa!?


En ny mobil, vilken? (a)


Fin fina skor :)

Det enda jag kommit på hittills, kommer kanske på mer och då lägger jag upp det :)

Min julklappslista!

I år önskar jag mig typ inget i julklapp ;o Så tråkigt faktiskt.. eller det tycker mamma alla fall ;b
Här kommer alla fall lite saker jag vill ha!




En dator dock en liten sådan. Vitt eller rosa!?


En av dessa mobilerna.


Fina! :D

Så det var det, nu vet jag inte mer vad jag önskar mig.. Kommer kanske på mer och då lägger jag in det :)

Hej hopp!

Idag är jag faktiskt riktigt glad! Har ingen aning om varför men tror det är för att Sofia solstråle är tillbaka! :D Sen kan jag inte sluta skratta heller, är så grymt arg men endå så himla glad ;o Skolan idag var som skolan är... Började med ett pass Svenska där vi satt i datasalen och skrev på våra tidnings artiklar, min blir bäst! Sen så hade vi engelska prov, helt okej gick det väl.. Efter det lunch, men min lunch bestod av Elevrådsstyrelse möte där man fick salt innanför tröjan och trosorna säger bara det kliar! alla fall därför missade jag nästan hela matten, så får väl jobba igen det här hemma. Efter hade vi IUP och sen SO och vi har vår kära Göran tillbaka :) Hade damp på min gruppen, men men. Efter det idrott som bestod av handboll, very nice! Sen blev det snacka med mina änglar, sen så hamnade jag här, inget ovanligt. Kvällen kommer bestå av konståkningsmöte och hockey! (y)


 Saknar sommaren galet mkt ;o
puss ellinor

Bloggtrött redan?

Känns som jag redan är ganska blogg trött eftersom jag inte har något vettigt att skriva...Så om ni vet något roligt man kan skriva om kan ni gärna tipsa mig (a) Igår hände inte så myket eftersom Emma svek mig :(  eller ja ;b Men blev en helt okej ikväll endå, tre timmar med telefonen vid örat minst, och det var inte mitt fel! Aja idag gick jag upp som tuppen och var ute på ishallen vid åtta. Tränade min tjejer och skridsko skolan till halv elva. Efter det dushade jag sen drog jag, mamma oh syrran och kollade valhall oh rönne :) Valet blir inte lätt men det löser sig nog. Nu ligger jag i syrrans säng och hjälper henne med lite saker, kanske blir rögle i eftermiddag och sen efter det kommer Gustav hit :) Sen ska jag sova hela natten och så länge det går i min underbara säng.


puss ellinor

Dålig uppdatering...

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har inte varit sugen på att skriva något här faktiskt ;o Dagen idag har varit upp både bra och dålig. Skolan var rolig, men inga bra resultat... Inga kommentarer på det faktiskt. Men som sagt ganska rolig dag :D Skulle egentligen träffa Gustav men så blev det inte eftersom jag ska plugga så otroligt mycket idag så slipper jag det i helgen istället. Bla engelska,läsa minst 200 sidor i svenskan, och So... Skolan kan gå och dö tycker jag :) Snacka även med min älskade Sofia efter skola, hon åker imon och är borta hela helgen :( Men du kommer få så himla skoj tror jag! :) Kommer alla fall sakna dig... Nu ska jag snart gå och få något gjort, finns såklart på min underbart dampiga mobil.




puss ellinor

Allt är fucked!

Efter allt som hänt mellan oskar och allt det så bestämde jag mig för att hålla mig utan för kärleks problem åtminstone ett bra tag. Jag kunde inte hålla det så länge... Varför ska allt drabba mig liksom? Vad har jag gjort som alla andra inte gör? Ibland suger verkligen livet riktigt hårt och länge.. Men jag har världens underbaraste vänner! <3 Denna dagen har varit väldigt förvirrande ska jag säga er... Skolan var väl endå helt okej, kan inte klaga överdrivet men jag måste SLUTA, precis som Sofia säger måste visa vad jag vill... Resten av dagen har sugit och jag hatar mitt liv. Du som tror att livet är en dans på rosor, GLÖM DET!




puss ellinor

It resursen på rasten då då (y)

ChaCha Alla söta bloggläsare.

Nu sitter jag här i vår väldigt underbart fina it resurs. Den är söt och så. Molly pralin, Sofia ostbåge och Johanna fisklever sitter här med mig. Vi har inget liv som ni kanske märker.. Allafall vaknade segt som vanligt, eftersom jag inte somnade förens typ halv två inatt -.- Vi började skoldagen med Svenska där vi skriver krönika, min blir grym ska jag be om att få tala om. Sen hade vi engelska och massa grammatik... Nu hade vi nyss lunch, gott och nu har vi håla och ska snart ha matte. och nu är det dags för er att vässa pennorna för här kommer viktig information, efter skolan ska jag köpa tuggummi! :D Det var det jag ville säga med detta inlägget.

puss ellinor


that´s life..

Om du ska älska mig måste du älska allt med mig, även min dåliga sida...


Söndagar = segast!

Denna dagen har verkligen varit segast ever! Vaknade runt ett, trött satan var jag. Åt lunch. Sen satt jag här till halv tre. Där efter tränade jag fotboll, dock var jag bara med i en halv timme eftersom mitt knä fortfarande inte håller... HATAR DET! Precis duschat och ätit, nu ska jag snart upp och kolla på greys anatomy. och plugga lite.. Sen ska jag försöka somna tidigt idag så jag orkar med dagen imon och den övriga veckan. En månads lov hade inte suttit fel just nu asså. Sen funderar jag även på att pirca (stavning?) min navel, så sjukt jävla snyggt tycker jag, men sen ska ens föräldrar också tycka om det, och jag kan säga att det kommer bli svårt med den övertalningen... Borde även boka en klippnings tid, är så grymt trött på mitt hår.. Nu ska jag sluta klaga och ta tag i mitt liv kanske!? Men ska kolla runder på datan lite innan jag dyker ner under mitt täcke. 

Puss



Boktips..

Nu är jag på G med nya boktips igen :) De flesta böckerna jag läser/ har läst är väldigt känslosamma och berör en som läsar, det är såna böcker jag faller för och jag tror ni också kommer tycka är bra!


Flyga drake, ett måste att läsa!


Tusen strålande solar är skriven av samma författare och är väldigt bra, men inte i närheten av världssuccén Flyga drake.

Dålig uppdatering..

Godmorgon får jag väl säga eftersom jag nyss vaknade.. Igår var jag dålig på att uppdatera men hade inte riktigt tid med att sitta vid datan alls. Så jag ber om ursäkt för det :) Men jag ska skriva om vad som hände igår nu istället. Igår gick jag upp som tuppen och drog ut till ishallen och tränade mina flickor i två timmar, nog det bästa sättet att vakna för mig, men träningen gick super måste jag säga :) Sen efter det stack jag hem och bytade om snabbt, sen drog jag, pappa och Therese och kolla på skola i helsingborg till mig. Vi kolla på Petri, eftersom jag är intresserad av ambulans och räddningstjänst där. Vet inte riktigt vad jag tyckte om skolan.. Den verkade lite rörig och så men programmet verkade super! :D Men sen fick jag veta att Omvårdnads programmen skulle flytta till en annan skola så kändes ju inte riktigt lönt egentligen.. Men men nu var det gjort och nästa helg ska jag kolla på Friskvårds programmet här i ängelholm :) Sen när vi kom hem så sov jag ett tag tycket jag var värd det efter som jag gått upp så tidigt. När jag vaknade så blev det lite bråttom för klockan hade redan blivit fyra och jag skulle iväg klockan halv sex. Men jag hann som vanligt :) Därför efter blev det gåsmiddag med släkt och vänner, hur roligt som helst! Kommer lite bilder nu också :) Kom hem vid halv ett och sen somna jag gått och har sovit till nu. Idag blir det träning och massa plugg, uppdaterar under dagen. :)

Puss






Världens bästa! :D





En bild kan säga allt ;b


och såhär såg jag ut :)

Hemma kväll..

Egentligen skulle jag ha dratt ut och haft jätte skoj ikväll, men det blev inte av visst... Så nu får jag sitta här och lyssna på min systers kompisar.. Vet inte om jag tycker det är så jätte kul men får väl stå ut (y) Sitter här och äter godis och myser med mig själv istället. Inte lika kul dock, men har jag något val när man bor i tråkiga ängelholm? Nu ska jag sätta mig och kolla på grey´s anatomy och mysa framför tvn. Imon kommer jag inte hinna sitta här så mycket eftersom jag ska träna mina tjejer från halv nio - halv elva, och sen ska jag jag kolla på skola i helsingborg sen på kvällen ska jag på Gåsmiddag (y)

Puss

Med pollan..

Nu är skolan slutat för denna veckan, så himla skönt! Är verkligen skoltrött.. Natten igår var ett rent helvete om ni vill veta, allt bara fel en jävla hög med skit.. -.- Men får väl antagligen skylla mig själv..Skolan idag har varit ganska rolig endå, man ska ju inte klaga för mycket! :D Nu sitter jag alla fall hos molly, vi bakade precis muffins och nu väntar vi bara på att dom ska bli klara :) Vi kollar på one three hill, dom gamla avsnitten och dom är så små och söta! Nu ska vi mumsa på dom och kolla på färdigt på one three hill.

Puss


Sitter i skolan..

Sitter i skolan och gör So arbete om Judendom, ganska intressant faktiskt. Försöker leta upp vad som händer efter man dött engligt den judiska tron. Visste faktiskt ingenting om judar, kanske därför vi går i skolan också för att lära oss nya saker? ;b Hade även Biologi prov i morse gick endå helt okej :) Snart ska vi äta lunch, mosaka. Skolmaten suger!!!!!! men får väl leva på något annat eftersom vi har håla efter lunchen. Sen ska jag och Kajsa planera vår film som vi ska göra! Ska bli hur kul som helst och vi några riktigt smaskiga ideer :) Nu ska jag återgå till min uppgift och arbeta dom sista 15 minuterna. Bloggar ikväll igen!

Puss



upp och ner, ner och upp..

Kom precis hem från hockeyn, Rögle suger fan ;o 4-1 till södertälje..Orkar faktiskt inte skriva om min dag idag, men har varit båda rolig, mysig, och hemsk... Ska plugga på min biologi nu, sen ska jag sova!

Jag älskar dig min kära bror...<3

Boktips

Är en jävel på att läsa böcker men bara om jag faller för dom. Läste denna boken under lovet och jag älskar den!


Fjorton år till salu!

En anna bok jag även bara älskade, var denna!


Pojken som kallades det, och även Pojken som inte fanns & Pojken som överlevde.


Home sweet home...

Nu är jag äntligen hemma efter en sjukt lång dag... Som vanligt vaknade jag sjukt sent och jag är så himla seg på morgnarna. Men endå kom jag före Mathilda idag, sjukt stolt! Dagen började med So där jag egentligen inte gjorde något eftersom vi hade eget arbete så blev det att jag mest pratade med Sofia :) Sen hade vi fysik där vi labbade, haha har nog inte skrattat så mycket på någon fysik lektion innan. Håla gott snacka med mina hockeybögar! :) Efter det tyska och föredrag, HAHA IG! nej men det gick väl okej... Efter det stan med Molly, lite ärenden fick allt uträttade! Efter det tränade jag mina flickor i konståkningen, Iloveit! Hem snabbt, sen upp och gymma på IP. Känner mig sjukt duktig asså, men träningsvärken väntar... Nu när jag kom hem åt jag en grymt god sallad, älskart! Nu ska jag snart plugga till mitt engelska prov, och sen blir det bedtime! :)

Puss!





Molly leverera också! ;b


Pappa kör på 100 kg! Stekhet jue ;)


Ny design.

Nu har Linda designat min sida! Tack som fan du! <3 Nu hinner jag heller inte blogg får alltså göra det ikväll idag igen. Nu sticker jag på träning, är hemma runt halv åtta kanske.


Puss <3

.

Nu är jag hemma igen efter en hel kväll på ishallen. Resultatet blev 0-0, vilket jag inte tyckte var rätt, fast såg inte så mycket ;) Fick stå ensam på läktaren med 10 killar som verkligen är knäppa! Tack Molly... haha <3
Dagen började alla fall med att jag försov mig som vanligt -.- Orkar inte ta hela skoldagen men det var okej idag! Efter skolan snackade jag med Johanna, sen drog jag, Molly, Della och Kalle till stan, Kalle dissade när vi väl kom ner där för han skulle hem och äta men vi andra tre stannade och fikade på Espresso House. Dyrt satan men gott! Efter det hem och då stressade jag men jag hann! :) När vi kom till ishallen insåg jag att jag glömt min biljett så fick be mamma komma med den, Väl inne där vet ni vad som hände. Nu sitter jag här och snart gå ut med min hund. Sen blir det bedtime! Kommer lite bilder nu från idag.
Puss på er!








Stressad ;o

Nu är det lite bråttom hinner inte blogg nu så mycket alla fall blir när jag kommer hem efter hockey, Ska till Rögle om en halv timme och jag har inte fixat mig och inte ätit (y) Känns inte jätte stabilt... Nu måste jag kila, vi hörs sen! :)




Shoes! <3







Mina favoriter!:


Fyfan...

Godmorgon känns det som... Men nej det är det inte men Hej alla fall! :)
Kan inte säga att denna dagen har varit bra men inte den sämsta heller alla fall. Dagen började med Svenska fett chill gjorde typ inget ;b Sen engelska där vi hade massa läs-övningar, suger på det! Efter det lunch, fiskgratäng ;s Sen matte prov, gick väl hyffsat endå. So delade vi upp oss i grupper för att vi ska börja med Religons arbete, nästan sämsta gruppen ;o Sen hade vi idrott, Handboll. Jag gillart! Efter skolan chillade jag järnet och snacka rundor lite (y) Sen drog jag hem, Snackade med Sofia <3 Sen drog jag på min första träning på tre veckor. Mycket stolt över min insats, gymmade med fotbollen (y) Svettig blev jag och där är det så himla skönt att få duscha efteråt. Nu hamnade jag här och kommer troligtvis att sitta här en stor del av kvällen förutom när jag ska kolla på fotbolls galan som redan börjat så får skynda mig nu! Kolla du också, F95 tjejerna är ju med där!

Ni får ha en fortsatt trevlig måndags kväll! :)


Jag älskar dig snäckan!


                                                                                                               <3ellinor


Sängen kallar...

Precis kollar på Sex and the City, I love it! Sjukt kär i den serien. Nu kallar sängen, John Blund har redan varit och hälsat på mig känns det som alla fall. Imon väntar skolan med öppen famn, kan inte säga att jag är jätte glad alla fall... Matte Prov YES! Alla fall bloggar imon :) Godnatt!




Puss på er! 

<3ellinor


Tack tjejer!


Mina fina flickor :)


Fina fiskar = jag och Sofia :)


Mathilda är lost som alltid ;)


Mathilda däcka lite ;)


Vet inte vad jag gör men fin tunga ;)








Bilderna får lite tala för sig själv ;)


I väntan...

I väntan på att Linda ska designa min blogg, så kunde jag inte låta bli att blogga! Lite busigt av mig tycker jag (a) Jag håller fortfarande på att lära mig allt detta, skit svårt tycker jag men det kommer väl någon dag får vi hoppas.

Igår hade jag världens bästa kväll! Fick spendera den med Madde,Mathilda,Sofia och Molly. Har saknat det så länge och äntligen fick vi ihop det. Det blev massa bus och skoj, har nog inte skrattat så mycket på en hel kväll innan faktiskt ;o Bilder kommer snart ska bara lägga över dom på datan. Blev inte så många för efter halva kvällen glömde vi ta foton. Idag är det ju farsdag, hoppas ni precis som jag gett något till er pappa!? Så snart ska jag upp och städa mitt lilla rum för sen kommer min farmor och farfar hit :)


Grattis alla pappor i världen!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0