HAHA




plötsligt händer det..

...men det är jävligt ovanligt!
Hemma från träningen och har ätit och sitter nu och äter lite nötter :) Snart blir det bedtime eftersom det är tråkig skola imon. pallar vi det? NEJ VERKLIGEN INTE! tack alla för ett trevligt lov alla fall! :) så nu ska jag snart gå upp till min mysiga säng och sätta på en mysig film, sen ska jag somna till den! Vi hörs imon :)


pusspuss

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en halv timme sedan, trött som ett svin.. somnade ifrån konståkningen igår. men som tur var spelade jag in det också (y) Har börjat bli förkyld och har ont i halsen också... men snart kommer nog Klara tror jag och sen ska vi på träning.. är inte taggad eftersom mitt knä spökar och jag får inte lov att ta det lugnt för pappsen. men smärta är ett bevis på att man lever och som pappa brukar säga knät är inga ädladelar.. får väl kanske leva efter hans hans motton istället för att gnälla? alla fall nu ska jag snart gå upp och tvätta av mig gårdagens smink eftersom det börjar klia och sånt, not nice! Saknar min butti också.. Nu ska jag sluta klaga utan tagga upp för en väldigt fin och smärtfri träning :) Hörs senare!

pusspuss


skyldig

har huvudvärk och tänker sitta uppe och kolla på konståkningen halv två, kommer nog somna, usch mitt huvud sprääääääängs.. andre myhrer eller hur det stavas tog sveriges tionde medalj och det blev ett brons, usch mitt huvud!!!!!!!! är sugen på en kaka, tror jag ska gå och kolla i skåpet om där finns någon godsak, rögle vann idag, hoppla det sa jag i det förra inlägget, mitt huvud sprängdes nyss, så nu har jag inget, skönt att slippa mitt fula tryne eller hur? snart tror jag mina bröst också sprängs eftersom min huvudvärk gick över till bröstvärk, mitt huvud gör fortfarande ont, jag är också väldigt övertrött, och jag är jävligt arg och deprimerad, vissa männsikor kan ju liksom bara gå och dö, och nae jag menar inte dig madeleine, därför madeleine är en söt liten hund, mitt huvud!!!! ska se om där finns en värktablett i skåpet också och då måste jag ta ett glas och fylla med vatten också, det kan ju bli jobbigt men jag är väl tvungen..min pappa kalle kulla somnade vid nio ikväll, tänkte då att ni kunde ta fram ett papper och en penna och anteckna det dära. och sen kan ni ta ett foto och visa mig :)

nu orkar jag inte mer för jag har inget huvud...:(

pusspuss ♥


galen dag i helsingborg

Ja har varit grymt dålig på att uppdatera dessa tre dagarna sorry! men har inte hänt så mycket, mysit med gustav, varit med mina underbara vänner och idag har jag haft en rolig och shoppingrik dag, Jag tränade imorse sen vid tolv tog jag och molly tåget till HBG och shoppade los och fikade och sånt mys :) Blev armband, jeans, två tröjor och ett linne, väldigt nöjd! kommer kanske bild på det senare. Sen stack vi till hockeyn och kollade rögle - Hv71 och rögle vann faktiskt ;o madde och cornelia var också där och vi hade skoj som alltid :) Nu ska jag gå och vara lite social och ikväll ska jag sova tidigt! kanske uppdaterar senare.

pusspuss

gammal bild på mig och mollan :)

usch fy och blä!

Jag är helt chockad ;o Hur kan man vara så dum i huvudet och ens få för sig att kasta en hund från en bro? Kolla klippet här men jag kan säga det är inget vackert!

pigg som en lärka

Nu har jag sovit och ätit lite så nu är jag ganska pigg igen (Y) Sitter och pratar med min saknade della :( Helt sjukt vad man kan sakna sin bästa vän asså ;o Får väl stå ut bara.. och mathilda vart är du liksom? jo i österrike och göttar sig.. saknar dig också din jävla filur! Just nu saknar jag allt och alla ;o inte okej! men nu ska jag gå upp och fixa mig och sen vid halv fyra ska jag träffa emma :)  Vi hörs efter det!

pusspuss


godmorgon!

Blir ett snabbis inlägg nu, är sjukt trött men det är bara att vara glad eftersom det är träning om tjugo minuter.. när jag kommer ska jag sova! sen blir det nog fika time med emmsi :) Jag tittar nog dock in här innan jag drar vidare igen. See u!

pusspuss

Sverige i mitt hjärta ass!

Riktigt härlig känsla har jag i hela kroppen just nu! Sverige tog sitt fjärde guld genom Daniel Richardsson, Johan Olsson, Anders Södergren och Marcus Hellner. Riktig lagkänsla hade dom och dom kämpade in i det sista. Riktigt glad är jag :D Nu ska jag sova och imorgon tränar jag konståkning halv nio på morgonen.. Vi hörs på dagen! :)

pusspuss


buuuh

Först vill jag bara tacka mina flickor för igår kväll väldigt trevlig! :) och tack alla för en trevlig fördelsedag! Imorse vaknade jag av att cornelia låg och smsade och man hörde knaprandet väldigt högt! Vi gick upp och gjorde vid oss och åt lite frulle sen drog jag till min gurka en stund, tack för presenten gullet! :) Sen var det stress hem för att hinna på träningen, som jag hann till. Nu sitter jag här lite smått trött och ska väl få i mig något i magen och sen blir det en lång och mysig dusch! Ikväll blir det chill eller något annat nice! Hörs sen :)

pusspuss


chacha!

Fiskarna 19/2-20/3
Kärlek och personutveckling är temat för dessa veckor. På kärleksfronten är det gott om rosa moln, du har helt enkelt tur och det kommer att hända mycket som du kan njuta av. Din inre utveckling kommer sig till viss del just av detta, för du lär dig en hel del om vad du behöver.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Ja sådär ser mitt horoskop ut för två veckor framöver.. ser endå helt okej ut asså! Fixat lite saker nu hela dagen och haft en trevlig födelsedag hittills, just nu lagar pappa maten jag beställt, vet inte vad det heter men det är gott! :D Sen ikväll kommer lite brudar hit, dock inte alla för flera stycken är borta och några jobbar men vi ska endå ha trevligt! Nu tänkte jag gå och hjälpa pappa en sväng uppdaterar senare ikväll kanske! :) och som sagt tack för alla grattis!

pusspuss ♥


16 och en stor flicka nu! :D

Ja nu är jag 16 år, gal1 som gustav brukar säga :D Väcktes klockan sju av att mina päron och syster sjöng vi gratulerar med sina ljuva sångstämor tror faktiskt något av fönsternas spräcktes för det blev lite kallt.. öppnade alla fina paketor, bland annat fick jag, två par skor, jeans, lackleggins, slingnings tid, pengar av systor, ljus och massa sånt smått och gott helt enkelt :) Faktiskt nöjd och glad! och tack för alla grattis sms och samtal hittills :)
Nu ska jag inte sitta här och dega utan göra något! Hörs väl kanske sen :D


pusspuss

Så är det nu någon skillnad? (Ny vaken på båda bilderna typ)

underbart!

Är det inte underbart att vara svensk i dessa lägena? Ett silver till i vår medaljstapel :D


2 och en halv timme kvar :D

Tränade konståkning från fyra - sju idag, riktigt kul var det och saknar det förbannat mkt ;o men i min tränares och pappas ögon finns inget annat än fotboll och så får det väl fortsätta vara.. Sitter och kollar OS och längtar lite smått till morgondagen (a) Jag undrar hur jag kommer se ut när jag är 16 och undra om jag kommer förändras, ja det lär ni ju märka imon :D Nu ska jag åter gå till OS och sen ska jag sova bort min trötthet och mina onda fötter och finger! Vi hörs imon då jag är hela 16 år och jag hoppas ni kan slänga iväg ett grattis sms (a)

pusspuss


up and away

Vaknade vid halv elva idag av att mitt rum var på tok för ljust ;o Drog mig upp och smsade cornelia så nu ska vi snart ner i stan och käka tillsammans :) sen blir det träning ikväll/eftermiddag.. mitt finger gör fortfarande ont men har inte riktigt tid att kolla det idag så vi får väl se om det blir bättre snart! (hoppashoppas) Vi säger också grattis till lilla hajen (franne) idag! :D och imorgon är det min dag! Nu ska jag stick iväg vi hörs senare i eftermiddag :)

pusspuss ♥

Söndagen lider mot sitt slut..

Ja nu har alla gäster gått hem och jag sitter och har precis kollat på skidskyttet gick ju inte så bra idag för verken herrarna eller damerna.. Är nöjd med kvällen och är grymt mätt ;o och har fortfarande ont i mitt finger :( Kanske ska röntga det imon för jag pallar ju inte ha ont! Fick massor med pengar och en pläd som är mysig att ha till sommaren, sitter faktiskt med den om mig nu :) Tackar! Blev inget party för mig och madeleine, vi tyckte det inte var lönt nu och vi var ganska trötta efter gårdagen.. men nu ska jag inte sitta mer vid datan idag utan ska snart sova faktiskt, vi hörs imon :)

pusspuss



Tänkte bara påminna hur mycket jag vill ha sommar nu!

hejs svej :)

Så nu kommer min släkt om en halv timme och jag är klar och allt, händer typ bara en gång per år (y) Så jag hinner lägga in en bildis på mig och en på mitt stackars finger som just nu är helt invalidit och pappa har fixat stöd och tejp och grejer till det. Kommer inte va så aktiv som ni kanske förstår nu på ett tag och vet inte om jag drar ut efter åt heller men ska försöka kika in emellan iså fall :)

pusspuss



Ni ser ju själva hur tjockt och svullet pekfingret är om man jämför med det andra ;o

Godmorgon!

Alla glada praliner! :D Som sagt en riktigt nice kväll igår! Även om jag troligtvis fått en spricka i mitt vänstra pekfinger... hur gick detta till madeleine!? jaja, en klump som man är. Idag kommer släkten och firar min födelsedag och jag får äntligen träffa min kusin som varit i Australien i ett år! Brun som en neger kommer han vara ;o Ska gå upp och städa nu snart eftersom det aldrig blev något städande igår (a) Kommer troligtvis lägga in ett inlägg innan dom kommer igen, ni får ha en jätte mysig Söndag, och kom ihåg att det är ingen skolan imon! :D

pusspuss


Fyfan! :D

Kvällen blev inte riktigt som den var tänkt men fyfan va roligt jag haft! Speciellt tack till dig madeleine min egna ängel! :)<3 Innan jag gick tog jag och madde lite bilder så vi skulle minnas denna kväll! Vi alla är speciella och unik det bevisar ju jag och madeleine här! :D












jag älskar dig!


Goddagens!

Har tränat och varit nere i stan med mamma och inhandlat lite smått och gott och klockan är bara 2, känner mig duktig :) jag uppdaterar mer under dagen för nu ska jag städa på rummet... Hörs sen! :)

pusspuss

Happy!

Det förra inlägget blev visst inte det sista för dagen utan det blir det här. Tänkte bara meddela att sverige tagit ett Silver! :D Anna Haag var det denna gången som gjorde hela Sverige stolta. Just nu har Sverige 2st Guld, 1 Silver och 1 brons och fler medaljer vill vi ha! :D Nu ska jag sova. Hörs imon :)

pusspuss



Sportlov nu, JADÅ!

Ja nu är det äntligen loooooooooooov! och det inledes med mys hos min gurka :) Sen nu sitter jag och kolla på lets dance med familjen åt en riktigt god middag med dom och nu myser vi med lite godis.

Detta ska hinnas med på lovet:
Lördag: konståkning och förhoppningsvis ekebo!
Söndag: Fira min födelsedag med släkten.
Måndag: kanske gurkan och konståkning
Tisdag: SWEET SEXTEEN! :D
Onsdag: ? och konståkning
Torsdag: ?
Fredag: ?
Lördag: konståkning och ?
Söndag: DM match.

Som ni ser har jag några dagar då jag är ganska öppen för förslag men troligtvis blir jag endå bokad efter som jag lovat en hel del att vi ska träffas. Men det är ju det lovet är till för? :)

Nu ska jag återgå till Tv:en och mys. Sitter inte här mer ikväll så vi ses och hörs imon! :)

pusspuss

sorgligt och delvis sant..

hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.
Antingen gör dom oss starkare eller så
 
trycker de ner oss totalt,
men det finns en sak som är samma för alla flickor, 
vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det,
vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade.
Det är såhär som vi blir utseendefixerade.
Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.

Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet?
Jo det är alla killar.
Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.
Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt.

Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar.
 Man blir nåt bra, man blir någon.
Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom.
Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller.
Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.
Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.
Och vet ni vad som händer mer?
Joo, folk snackar skit.
Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.
Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte.
Inte ens players.

Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.
Killar kommer alltid vara finare än oss,
stå där och snegla ner från vinnarpallen. 
Där nedanför står en tjej och gråter.
Plötsligt börjar man ta dessa fåniga,
dumma killar på orden.
Jag kanske är ful?
Jag kanske är tjock?
 Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.
Då kommer någon se mig.
 Så går det några månader.
Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en
 vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.

 
Djävulen är väl en kille?

Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.
Man lär sig hata dem.
Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega.
Ensam kille är svag.
Varför är det så?

Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit
. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.
Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.
"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt..


Godkväll.

Sitter och kollar på OS förfullt just nu, Anjas krasch igår gjorde väl så hon tyvärr bara kom 7 eller något idag.. och för våra kära skidskyttar så gick det heller inget vidare.. Nu hoppas vi att Ferry tar ett guld till ju! Inatt blir det konståkning även om jag nog bara spelar in det. Killarnas final vill man ju inte missa! :D Nu ska jag gå och ta en dusch sen så ska jag gå och lägga mig under mitt varma täcke och kolla på en film :) Vi hörs imon då det är fredag, och lov och bara 4 dagar till min fördelsedag! Hörs då! :)

pusspuss

MINA POJKAR!

ingen mer snö tack!

Vill inte ha mera snö nu, vår och sommar är det jag behöver nu,nu,nu! efter den långtråkiga skolan så drog jag med Lukas, Della och Kalle till acapulco och vart socialt stöd till dom :) Alltid trevligt. Sen kom TD och då skulle han och Della gymma så då drog vi andra hem. Gick lite segt att cykla i denna typ snöstorm, träffade även Molly som tyckte att vädret var förjävligt! Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och alltmänt myser här inne där det alla fall är varmt! Tänkte lägga upp en låt som får vi mig att rysa över hela kroppen. Hörs sen! :)

pusspuss


OS

Ja sitter och kollar på OS och hejar förfullt på våra svenska medaljhopp :) Fast nu ska jag återgå till Tven eftersom anja åker snart! HEJA SVERIGE! Sen ska jag prata med gurkan och sen ska jag sova så godnatt! :)

pusspuss

vilken dag ;o

Ja kom precis hem efter en lååååång dag. Jävligt trött och har en grym huvudvärk ;o Efter skolan idag, vart det handbolls uttagning, gick ap dåligt eftersom jag inte fick spela på den position jag ville och sen så var jag allmänt dassig ;p men det är sånt man får ta ass.. Efter det kom pappa och hämtade mig och körde mig till konståkningen direkt. Nyss hem kommen från det och på lördag kommer tvn och filmar våran träning (stolt). Nu ska jag gå och tjatta på pappa att maten snart får vara klar eftersom jag dör så hungrig jag är. Sen ska jag tydligen plugga engelska också... Hörs sen ikväll :)

pusspuss

godkväll :)

Hemkommen från mötet nu, det gick bra och det var en riktigt möte denna gången faktiskt, även om kakorna var framställda ;p Skolan idag var chill men ganska lååååååång, slutade fyra efter det kom pappa och hämtade mig eftersom min cykel var i stan, så han släppte av mig där sen cykla jag hem. Sen åt vi hos farmor och farfar sen for jag iväg till mötet. Nu sitter jag framför tven och kollar på OS och hejar på sverige! Sen ska jag väl gå ut med Lisa :) Sen så tvingar ju dafina mig typ att göra tyskan så får väl göra det också... men nu ska jag kolla på skidskyttet och heja på våra svenskor! :)

pusspuss


Snabbis

Ja nu har jag lite bråttom eftersom fotbollsmötet börjar om tio minuter ;o Tänkte bara kolla in snabbt men skriver mer när jag kommer hem :)

pusspuss

Godkväll!

Så gött att Kalla tar guld! ojojoj så gött :D Nu ska jag gå upp och duscha sen ska jag lägga mig i min säng och sätta på en film eller något, Vi hörs imon och ni får ha en fortsatt trevlig måndag kväll! :)

pusspuss

Goddagens :)

Idag har varit en bra dag! :) Skolan idag var ganska chill, skidskytte åsånt på idrotten jag och mullvaden ägde ju! Efter skolan tog jag bussen till gustav och var där och mös och "kollade" på snabba cash, någon som vill förklara vad den handlar om åsånt ;p Sen kom min kära syster och hämtade mig för vi skulle köra runt med inbjudningar till hennes 20 års fest. Precis kommit hem nu och väntar på mat. Sen ikväll blir det chill framför teven och lite sånt :) Kollar nog in här lite senare också!

pusspuss

Happy Valentines Day!

HATAR denna dagen..överskattat, överskattat, överskattat! det är det enda jag tänker säga om denna dagen faktiskt.Tänker bara skriva såhär ni som borde ta till er detta kommer göra det också,

jag älskar er! Y


Tre sötsaker på bio :)

Blev bio igår med Della och Emma :) Avatar är riktigt jävla bra! Ni som inte har sett den film, gå och se den! Plus att man ser jävligt rolig ut i glassögonen x) Kunde inte sova och sånt igår så somnade inte förens vid två.. trött är jag nu men kunde inte sova mer.. nu ska jag fixa mig lite inför dagens händelser som är? Vi hörs sen alla fall :)

pusspuss

Så där såg det ut ;p


upp i ottan eller hur var det?

hann inte med att uppdatera något igår tyvärr, men det hände inte så mycket, vanlig dag i skolan sen drog jag och klippte mig, blev kort kort kort ;o inte jätte nöjd.. men men life goes on :) efter det drog jag till gustav och när jag kom hem gick jag nästan direkt och la mig. Nu ska jag iväg på samling efter som jag spelar match halv tio på valhall... morgon pigg måste man ju såklart vara, vilket inte är min starka sida... men nu måste jag skynda mig vi hörs senare idag :)

pusspuss

home after a loooooong day..

ja nu är jag hemma igen, nationella gick helt okej idag asså, var dock hyperaktiv 90% av tiden och kunde inte koncentrera mig och det fick jennie smak på ;p FÖRLÅT! ganska seg dag idag men endå, efter skolan drog jag och madde som sagt till Väla, vi hade jätte kul och det blev en del inköpt :) Kommer en bild, en bild som inte har bra kvalitet eftersom den är tagen med mobilen, för min kamera är sönder..... men ni får endå se ungefär! nu ska jag och kolla på CSI och sen ska jag sova vi hörs imon! :)

pusspuss


Skjorta - Gina
Bh - HM
Tjocktröja - HM
Svart tunika/myströja - HM
Öronhängen - Gina
Sov grej till ögonen - Partaj FTW


DAMN SO SEXY BITCH!

håla..

Sitter i skolan nu och har håla, har precis fixat allt med rosorna som vi ska dela ut imorgon eftersom det är alla hjärtans på söndag :) Kommer inte blogga igen förens ikväll eftersom jag drar till Väla med Madde direkt efter skolan, shoppa var det här ja! :D Hörs ikväll!

pusspuss

that´s the way it is!

och nu var det dags igen, detta möte blev också inställt.. blir man trött eller blir man trött? alla fall ska upp och ta mig en välbehövlig dusch nu och sen ska jag sätta mig framför tvn med lite varmchoklad hade jag tänkt mig :) vet inte om jag sitter här mer ikväll om inte får ni ha en fortsatt trevlig onsdags kväll och då hörs vi i så fall imon :)

tagga nationella!



pusspuss

kenza me like :)

Tänkte visa några av kenzas snygga skor som hon desingnat själv och så ni hittar dom här. :)

tänkte då visa mina favoriter men det fungerar inte eftersom blogg.se inte fungerar som det ska så ni får helt enkelt kolla efter själva på sidan! mina favoriter heter: Saturday night, girly night, funny night och friday night :)


pusspuss


i´m going to die..

ja för eller senare dör man ju faktisk men inte nu för nu ligger jag här och vilar mig i soffan efter en intensiv skoldag, tyskan gick helt okej men fick också reda på att det bara var läxförhör.. aja skit samma. snart bär det av till ishallen för att träna mina småtjejer och kille. sen efter det drar jag hem och äter sen vidare på möte med F94/u-laget. Sen kommer jag nog titta in här en stund igen :) och just det, får ju inte glömma att det är nationella del 2 i svenska imon, uppsats 2 timmar 40 minuter (y) jag kommer dööööööööö ;o men har ju laddat upp med lite dricka och sånt gött, så det löser sig nog! Nu ska jag snart gå och byta om, vi hörs ikväll! :)

pusspuss


Godmorgon!

Tänkte kika in lite snabbt innan skolan börjar om fem min ska jag dra och möta upp Mathilda sen cyklar vi till skolan! håller mina tummar för att jag ska klara tyskan. Ni får ha en härlig onsdag, hörs senare idag :)

pusspuss

ellinor hansson vinnare i mästarnas mästare år 2011? (a)

Nu är jag tillbaka igen men tyvärr blir detta sista inlägget för dagen eftersom blogg.se segar grymt mycket..
Kollade nyss på mästarnas mästare, tycker det är så kul att kolla på, för dom har så härlig männskor med där! :D Tycker faktiskt svt ska ringa in mig till nästa säsong (a) Det går varje Tisdag kl.20.00 för dom som vill se det, men införens tre veckor eftersom OS börjar snart då vi kommer sitta framför tvn och heja på SVERIGE! :D Nu tänkte jag sätta mig framför tvn en liten stund till sen ska jag plugga lite till sen ska jag sova sött, hörs imorgon :)

pusspuss

Här har ni mästarna för denna säsongen.

ge oss sommar!

Har tittat rundor lite på snygga och enkla linnen som jag verkligen ska införskaffa mig några till sommaren/våren.
Ni hittar dom här:
HM

De finns även i andra färger.
      

     

det där med skola, inte min grej..

Hejsan svejsan! :)

nu är jag hem kommen efter en lång skoldag... Nationella gick väl helt okej, även om det är något jag helst aldrig gör om! Nu är det bara uppsats och muntligt kvar på svenskan sen kan vi checka av det. Nu ska jag spendera lite tid åt tyskan eftersom vi har prov imon..-.- och sen kanske jag ska träna beror på lite hur jag känner mig.. Afrodans på friskis i så fall. Verkar kul men kanske läge att vila mitt söta knä? Vi får se. Nu ska jag kila iväg vi hörs ikväll :)

pusspuss

sommar jeans!

Innan jag lämnar datorn tänkte jag lägga in bilder på några jeans jag verkligen tycker är skit snygga och får mig att längta efter sommaren enormt mycket! Om ni trycker på bilderna kommer ni till dom olika sidorna jeansen finns på.

     




kakmöte :)

ja det mötet som skulle blivit ett seriöst möte blev ett möte med skitsnacka, trams och massvis med kakätande.:) Jag och molly satt och pratade i en och en halv timme (y) behövdes lite tycker jag :) här kommer lite bilder också visar att molly är en liten tjockis (skämt å sido), sen ska jag duscha sen blir det sängdags ganska tidigt. Vi hörs imon :)

pusspuss


Bilderna får tala för sig själv ;p





livet leker..?

Först inlägget på två dagar, inte okej elli! är lite dålig på min uppdatering men det betyder bara att jag har brist på tid!!!!! GAAAAH jag blir galen asså. Skolan tar as mycket tid och inte på tal om konståkningen och fotbollen.. Spelade match igår i Lund vi losade och mitt knä = AAAAAAJJJ! jävligt trött på det mesta för tillfället faktiskt. Morgondagen kommer bestå av nationella prov på morgonen.. och jag är faktiskt inte ett dugg nervös (y) man kan ju inte plugg så därför får man gå på känsla :) Nu ska jag äta en bit mat sen blir det möte med fotbollen, vi ska planera säsongen med 00-01, kan säga att jag tänker inte ta på mig så mycket ansvar som jag tog förra året alla fall ;o men nu ska jag kila iväg.

Pusspuss


greeeat!

ja nyss hem kommen efter min första match på år 2010, fick spela sisteman (tjej) vilket är ovanligt eftersom det  var med damlaget, gick faktiskt ganska så bra och fick spela hela matchen så är nöjd, och resultatet blev 3-1 till oss. Grattis! idag blir det rögle med emmsi, sen ikväll blir det madde och mathilda tror jag eller hoppas jag! :) Nu ska jag ta mig en tupplur är ganska jätte trött. sen ska jag röja på rummet ett tag också hade jag tänkt mig. Tack för igår också förstås, della,emma,TD,kalle och gustav. Speciellt till min bästa della för vi fick vara hos dig! :) nu ska jag ta mig en halv timme på soffan.

pusspuss


gymmet på friskis eller på metallgatan?

ja skolan var helt okej idag, var inte på det bästa humöret men finns anledningar till det också...... biologin gick sådär väl men svarade alla fall på allt, men sen om det är rätt är ju frågan ;p och tyskan gick prima! efter skolan så drog jag, emma, della och gustav och gymmade, jag var väl inte så värst aktiv men klarade inte av det idag.. tyckte heller inte riktigt om friskis så får se vart jag fortsätter att gymma. och nu efter lite snacka med far och dusch och så sitter jag här och tar det allmänt lugnt och väntar på maten. ikväll blir det myspys hos della med några stycken också. men inte för länge eftersom samlingen är kvart i åtta imon bitti..SUCK! nu ska jag ta ett snacka till med min far och sen drar jag iväg. Vi hörs när jag kommer hem :) Här kommer även en bild på mig idag, vi spelade in film därav mitt utseende.

pusspuss


blod, svett och tårar..

ja det är riktigt skönt att träna, en helt sjuk känsla efteråt ass. som ni kanske förstår så blev det träning och plugg som stod på schemat för kvällen. Känner mig som vanligt duktig nu efteråt och för er som funderar på att träna på friskis är kickboxing ett bra alternativ tycker jag, ett roligt men jobbigt pass. För mig passar alla fall det passet utmärkt, man får ut alla känslor och speciellt all sin ilska. från fingerspetsarna till tåspetsarna. nu ska jag upp och ta en härlig duscha sen blir det plugg,plugg och lite mera plugg. sen ska jag försöka somna i någorlunda tid idag. Vi hörs igen imon :)

pusspuss


19 dagar kvar.

till min fördelsedag idag och nu sitter jag här igen och har varit hemma en liten stund. mötet gick prima och om ni vill veta kämpar jag för att maten på skolorna ska bli bättre! jag och johanna hade alla fall en "trevlig" stund med våra politiker. ikväll blir det antingen kickboxing, rögle eller hemma kväll med plugg.. röstar helst emot det sista. men vi får se vad det blir :) för övrigt har vi biologi prov på blodet omloppet och hjärtat och sånt och tyska till imon så får plugga på lite nu. därför hörs vi senare.:)

pusspuss

godmorgon!

skyndade mig som tusan för att jag skulle hinna cykla till skolan då jag kom på att jag skulle med johanna till den stora bananen i stan på något möte med elevråds grejset.. så nu hamnade jag här ett tag eftersom jag inte ska vara där förens tjugo i nio. tänkte slänga in min outfit för dagen också nu när jag endå har tid. :) Hörs efter skolan och så :)

pusspuss


kofta - gina tricot
linne - gina tricot
högmidjad kjol - JC
leggings - lindex
smyckena - olika

värd att lyssna på!


hehe (6)

as dålig uppdatering, men skyller det på gustav (a) hehe nae men har inte pallat helt enkelt.. ska bli bättre jag lovar! :) Idag har det inte hänt så mycket, skolan, sen träning, sen vart det möte och nu sitter jag här. Rolig dag va? noooooooooooooot! men nu orkar jag inte skriva mer här eftersom jag inte vet vad jag ska skriva ;b så tittar in här imon istället :D

pusspuss

RSS 2.0