strawberry milkshake!


Det som behövs till den perfekta milkshaken är:
Glass
Mjölk
något frukt/bär

Det blev hur gott som helst ska jag säga er! Denna gången valde jag jordgubbar vilket är min favorit, men det går nästan bra med vilket bär/frukt som helst. Smaken är som baken :)

Nu ska jag snart krypa ner i min säng och sova sött. Vi hörs imon då det blir träning, fika med moa och middag. 
Ni får ha en fortsatt trevlig onsdags kväll :)
pusspuss♥


100331

Tjenis Goddagens!
Blev dålig uppdatering igår, förlåt för det! Blev en mysig kväll hemma hos johanna med mat och glass och hallon och massa snacka och planering :) Tack för det! Sen sov jag hos min snutti på natten. Mysigt å så var det :) Idag drog jag hem vid två och sedan var det träning. Till fem ungefär. Nu sitter jag här och precis ätit och förklarat planerna för helgen för mammi och snart ska jag gå och göra lite jordgubbs milkshake till oss, kan det bli bättre? :) Men först tänkte jag kila upp och duscha hörs senare!
 

Påskhelgens händelser:
Torsdag: Påskmiddag med familjen.
Fredag: @ maddes place och kanske BH.
Lördag: Vaknar troligtvis upp hos madde, sen tar jag dagen som den kommer.
Söndag: Dagen är inte bokad men på kvällen @ekebo med tjejerna.
Måndag: Blir som en söndag vilodag med plugg.
pusspuss♥


100330

Godmorgon!
Idag är det faktiskt ingen vanlig dag för idag fyller min bästa vän år! :D Gratulerar molly.<3
Idag händer det en del grejer, blir lunch på stan med Cornelia om en timme ungefär och en promenad i det underbara vädret. :) Efter det tittar jag in här tror jag så ni får ha en jätte fin tisdag i det underbara vädret, så hörs vi under dagen! :)


pusspuss♥

Godnatt!

Så nu sitter jag här ett tag igen :) HIF vann med 2-0 och rögle vann med 4-3 vilken toppen kväll! :D Själv ska jag försöka somna lite i tid idag faktiskt. Så ska kolla på mina daglig bloggar och sen pyser jag iväg till min säng och kollar på en film. Vi hörs imon :)


pusspuss♥

grönt är skönt.

Så nu är jag hemma efter ett tre timmars passa, jobbigt och min fötter gör ont men det var riktigt roligt och snart är det ju is show :D Snart ska jag iväg på fotbolls träning också, och på gräs för först gången i år (y) Wiho! Nu ska jag gå och ta mig mat bit innan nästa tränings pass börjar. Hörs ikväll efter min träning :)

pusspuss♥

100329

Godmorgon!
Idag är det den 29 och idag ska jag och moa gifta oss (y) Grattis? Nu ska jag snart sticka till konståkningen, är hemma typ halv fem. Vi hörs då, ha en trevlig måndag! :)

pusspuss♥


<3

en riktig vän märker din smärta,
medans de andra tror
på ditt leende


yeye.

Hejsan svejsan!
Nu sitter jag här och har precis ätit kycklingsallad. mums :) Matchen gick faktiskt bra även om vi förlorade, vi spelade bra och som anders sa det är ju det viktigaste nu när det bara är tränings matcher. Men om man inte gör några mål kan man inte vinna.. Var/är riktigt sleden idag. Imorgon är det träning 1-4 konståkning, sen 6-8 fotboll. Jag kommer dööööööööööööööööööööö ;o bättre än skola alla fall och det behövs väl.. Nu ska jag snart gå upp och kolla en film tror jag så kanske vi hörs senare ikväll eller imorgon då jag vaknat :)


pusspuss♥

100328

Godmorgon!
Riktigt trevlig kväll igår :) Vid halv två så drog vi hem, eftersom alla "ungdomar" drog ut på stan. God mat, tävlingar, bra musik (jag som fixat den), dans, om en massa dricka bestod kvällen av alltså blev den lyckad!
Själv vaknade jag nyss att telefonen ringde och det är bara jag och min bror hemma så jag fick dra mig upp ur sängen och svara. Mamma och syster är och städar lokalen och pappa är nere på intersport där det är ÄFF dagen. Egentligen skulle jag ner där och testa lite skor men pappa sa att det inte behövdes utan han tar hem några skor och olika storlekar istället. Spelar match halv fyra idag. Hörs efter det! :)


pusspuss♥

100327

Goddagens!
Är väldigt stressad just nu eftersom jag ska iväg till lokalen där festen ska vara. Vi ska fixa det sista, och sen kommer alla vid 6 :) Ska blir riktigt skoj, och är taggad. Själv har man blivit tilldelad att vara fotograf på festen. Vi hörs kanske när jag kommer hem inatt. eller imorgon någon gång när jag vaknat.

Jag och världens bästa syster! :)


pusspuss♥

in your dreams baby..

Godkväll!
Mycket trevlig kväll hemma hos della faktiskt :) Nu ska jag sätta mig och kolla Tyra&Bella show sen ska jag lägga mig i min sköna säng och få mig några timmars sömn hade jag tänkt. Ska upp åtta imon och kommer nog inte vara jätte aktiv imon eftersom jag tränar till ett och sen så ska jag vara fixad och klar för fest fyra. Men ska försöka klämma in ett inlägg alla fall. Ha en skön natt så hörs vi imon! :)

pusspuss♥

100326

Heejsan!
Nu är det äntligen lov! :D
Idag var det skola, riktigt chill faktiskt :O Satt ute på alla raster och hade gött snack och stekte med brillsen å sånt. Efter skolan skulle egentligen jag,fia och molly ut och gå men det blev till slut att jag käka sibe med tooge och della ;p Men sen så drog jag och fia ner i stan och köpte lite grejs och snackade massa skit (y) Snart ska vi äta gott här hemma sen ska jag och emma möta upp cornelia och sen drar vi till della där han, mike och lexhag också är :) Kommer bli roligt! Nu ska jag upp och fixa till mig lite, Vi hörs och njut av lovets första kväll! :)


pusspuss♥

100325

Nu dag och nya möjligheter. Denna dagen har faktiskt varit rolig och bra på många sätt :) Vi spelade handboll hela dagen idag, så här blev resultatet: Tjejerna: 1:a Nyhem 2:a Kungs 3:a Tofta. Killarna: 1:a Nyhem 2:a Tofta 3:a Kungs. Vilken sportnördig skola vi har ;p Men bra jobbat! Vi slutade redan halv 2 idag så efter "skolan", drog jag, mathilda och sofia ner i stan och satt i parken och åt glass i det underbara vädret, verkligen vår väder idag! :) Sen så kom My och Johanna till Sofia så då hade jag och älsklings mathilda gött snack och även Marcus kom och sa hej till oss :) Sen så drog jag och mathilda för jag skulle hinna med bussen till Gustav. Myste med honom till nu, då jag missade bussen och fick gå hem...-.- Men ganska skönt endå :) Nu ska jag plugga lite tyska och so, sen har förhoppningsvis pappa gjort klart maten. Vi hörs senare ikväll :)

pusspuss♥

inte sugen på att...

blogga idag helt enkelt därför hörs vi imon, då jag har haft handboll hela dagen, och mys med älskling. Ännu en gång Grattis madeleine och Lisa idag! :D<3

100324

Nu sticker jag iväg på domarkurs, hör av mig ikväll. Även stort grattis till min bästa madeleine törner! :D<3

Godnatt!

Nu säger jag godnatt för ikväll. Ska dock först gå ut med Lisa.. Vi hörs imon! :)


<3

Minns du den tiden då man var liten?
Då skitsnack inte fanns.
Kärlek var en puss på kinden.
Höjden av smärta var när barbiedockan tappade benet.
Värsta gråten var när man ramlade och skrapade knäet.
Största rädslan var monstret under sängen.
Nu finns nästan bara skitsnack.
 Kärleken har förändrats till en stor lek.
Smärta är när du skär dej i handleden.
Värsta gråten är när pojken du älskar mest sårar dig.
Största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig åter få dem igen.



100323

Orkar faktiskt inte skriva om min dag så mycket.. Har egentligen inte hänt något speciellt, var hos gustav efter skolan. Jag älskar dig! Nu är jag hemma och ska kolla mästarnas mästare snart. Vi hörs senare! :)

 pusspuss♥

i´m a nolifer...

Nu sitter jag och steker med mina solbrillor riktigt fräsiga tycker jag ;O rött läppstift efter jag provsminkat min syster också till hennes fest, då jag var tvungen att testa lite (a) Snart ska jag bege mig ut och gå med min hund. Så därför säger jag hejdå för idag och godnatt! :)


100322

Blev plugg direkt efter den lång tråkiga skolan idag hemma hos sebastian, vi blev nästan klara med SO arbetet som ska redovisas imorgon. Bra jobbat ass! :) Sen vid halv sex drog jag hem och hjälpte pappa med maten lite. Så nu har vi nyss käkat och jag hade tänkte att endast chilla hela kvällen och lära mig det jag ska säga imorgon på redovisningen. Det kommer nog gå bra och vi ska stå och prata om Centerpartiet. Nu ska jag gå/halta mig upp och hjälpa min syster som ligger och planerar hennes 20 års fest som är på lördag. Kan knappt gå i ett par vanliga skor eftersom mitt körrsår skaver.. Kommer nog titta in här innan jag går och lägger mig :)

Mitt köttiga köttsår ;)

pusspuss♥

jaja.

Så nu sitter jag här och är trött som ett as och väntar på pizza eftersom pappa är för trött för att laga mat, mamma är liksom borta till torsdag så idag blir det chille mat. Vann med 1-0 riktigt go vinst! Bra jobbat brudar :) Nu ska jag duka så pappa blir lite glad sen ska jag kolla tv/film så vi hörs imorgon! :)

pusspuss♥

100321

blev inget med della och emma igår, utan gustav var här, fett mysigt :) Jag älskar dig. Vaknade av att mamma knackade på dörren och sa att vi skulle beställa från HM innan hon åkte, så jag gick upp och vi beställde, allt kommer typ i juni... SUCK! Nu ska jag ladda inför fotbollen eftersom vi har DM idag klockan halv fyra @Valhall. Samlas nu snart. Ska gå och packa väskan och byta om. Så ska vi äta lunch och så nu innan :) Vi hörs ikväll.

pusspuss♥


<3

To often we don’t realize what we have until it’s gone


To often we wait to late to say


"I’m sorry I was wrong"


Sometimes it seems we hurt the ones we hold dearest to our hearts..


And we allow foolish things to tear our lives apart


far to many times we let unimportent things into our minds


And then it’s usually to late to see what made us blind..


of to the hockey.

så ny sitter jag här med ny plattat hår och klar för att åka till hockeyn, molly ringde nyss och sa att Pia, evelinas mamma kör oss så vi slipper regnet, det gillar vi starkt! att hon kör oss alltså ;) Nu ska jag kila upp och borsta min tänder sen kommer dom nog. Vi hörs ikväll igen :)


pusspuss♥

100320

Ber om ursäkt att jag inte bloggade igår men jag orkade och var inte hem förens sent på kvällen. kollade SM direkt efter skolan och de vann med 4-3 och det var riktigt spännade måste jag säga! Sen åt jag ut med lite tjejer och sen kollade vi film och sånt mys hos molly :) Imorse tränade jag först konståkning sen så var det första träningen med mina små tjejer i regnet... ganska kul endå :) Nu vid halv fyra ska jag dra ut till ishallen och kolla SM idag igen. Sen ikväll blir det nog emma & della. Ni får ha en toppen dag, så hör jag av mig ikväll :)

Bild sen i sommras på borgeby cup med tjejerna! :)

pusspuss♥


Godkväll.

Nu är jag hemma från mormor och morfar det var trevligt, sex sorters kakor & tårta är det konstigt att jag ser ut som jag gör? svar nej! Somnade på deras riktigt sköna sängar och sen vaknade jag vid nio så vi skulle hem och då kom jag på jag har inte gjort någon av mina tre läxor... kommer gå åt helvete imon säger jag bara. Nu ska jag alla fall gå upp och lägga mig i min säng och kanske kolla igenom vad vi har i alla fall. Sen ska jag sova. hörs imon, :)

pusspuss♥

100318

Blir ett snabbis inlägg nu eftersom jag ska iväg om fem minuter.. Var hos gustav efter skolan idag, sen var det tänkt att jag skulle gymma med emma,eve och molly nu halv men när jag kom hem så sa mamma att morfar fyller år och att vi ska till dom, så fick skippa gymmet idag, men tar igen det en annan dag :) Nu ska jag sticka iväg och äta goda kakor och sånt hos mormor och morfar hörs sen! :)

pusspuss♥

Home.

Sitter nu här och är helt död efter kvällen, det var ganska roligt men gud vad trött i huvudet jag är ;o Jag snart bege mig till min sköna säng och sova tills imon. Har egentligen läxa men orkar verkligen inte plugga... Vi hörs imon era glada! :)

pusspuss♥

100317

Goddagens :)
Är på lite bättre humör idag alla fall, skolan har faktiskt varit rolig idag. Började med So och jag, sebbis och fia gjorde vårt arbete även om va bara snacka skit ;) Sen var det Kemi, var väl helt okej. Håla då jag, molly och majsan gick och handlade till kvällen. Sen var det tyska då jag och molly bara tramsa och gick utskällning -.- och molly fjäska och sa att amela hade fint hår idag medans jag satt och surade... molly är en rumpslickare! Nu sitter jag här och blir hämtad om en timme då jag ska ut och först ha privat träning med en av mina åkare och sen är det vanlig träning till fem. Halv sex börjar öppet hus på skolan då jag och molly ska sitta och bjuda på godis i elevråds rummet. :) och det slutar halv nio, så kanske är hemma nio. Som ni då förstår kommer jag inte vara speciellt aktiv idag heller.. Även grattis till min kära syster och farfar idag! Kikar in när jag kommit hem, ha en bra onsdag annars! :)

elevråds styrelsen och julius :)


pusspuss♥


100316

Nationella gick okej, utvecklingssamtal gick super! och jag är verkligen på dåligt humör, hatar folk som snackar en jävla massa skit! Därför blir detta mitt sista och enda inlägg för dagen. Återkommer imorgon då jag troligtvis är på bättre humör.

pusspuss♥

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig är riktigt trötter. Vi hörs imon efter skolan och utvecklingssamtal och hela köret. Sov sött!

pusspuss♥

100315

Dålig uppdatering idag, I know... men har helt enkelt inte haft tid. Skolan gick bra idag och även badet. Efter skolan kom gustav hem till mig en liten runda, efterlängtat som tusan! Vid fem drog jag till konståkningen då vi tod foto till isshowen :) Blev bra och jag kan säga att jag såg läskig ut.. mohahaha! Nu ska jag och mamma köra och köpa vindruvor och dricka till mig som jag ska ha på nationella imon. Engelska, hör och läs förståelse (y) Fick även reda på svenskan, VG på uppsatsen och en 5:a i läsförståelsen, ganska nöjd endå :) Nu ska jag kila iväg, tittar in senare ikväll!

pusspuss♥

Back on track.

Vi kom hem vid fyra och jag la mig och somnade tills nu, var riktigt sleden och huvudvärken är olidlig.. Vi spelade riktigt dåligt idag och endå vann vi med 4-1, jag sög riktigt hårt...-.- Men så kan det vara ibland. Vi vann alla fall :) Vet inte om jag kommer sitta här mer ikväll, men det lär ni ju märka ;) Imorgon är det bad med skolan... säger bara är det inte dags du har mens elli? hehe fast nae ska faktiskt vara med i dom nasty bassängerna. Nu ska jag kila och äta, hörs sen!:)

pusspuss♥

100314

Godmorgon!
Idag väckte syrran mig halv åtta och sa att vi skulle gratta pappa, så vi gick upp och gjorde det. Grattis till honom! :) Nu har jag packat väskan och är fit for fight, ska iväg på samling nu, där äter vi frukost, värmer upp på hemma plan lite och snackar. Dock är matchen på grus idag.. lite mindre kul, men vi bara älskar fotboll endå! Nu ska jag sticka iväg vi hörs när jag kommer hem igen.
Ha en trevlig söndag! :)

Coach Kalle hansson at the picture! (pappa)


pusspuss♥

This is my life

och vinnaren blev Anna Bergendahl, riktigt bra låt var det enligt mig men dock tror jag inte hon kommer så långt i norge.. och mina favoriter kom etta, tvåa och trea :) Nu sitter jag och på Gold creek manor på kanal 5 och snart ska hoppa till sängs hade jag tänkt mig, tidig morgon imorgon igen, DM och jag är riktigt taggad. Så kommer inte vara så aktiv här imon förens på kvällen. Ni får ha en förtsatt bra lördags kväll och en underbar söndag imon! :)

pusspuss♥

Melodifestivalen 2010

Mina favoriter i melodifestivalen! :)



och för gustavs & pappas skull, han och pappa tycker ju om dom för dom är blonda och sexiga...;p

dålig uppdatering..

Idag är det lördag och den började med tre timmars träning i morse gick faktiskt bra. Men när jag kom hem var jag död och har inte mått bra på hela dagen.. Blev tre timmars sömn till 5 och sen gjorde jag vid mig lite och farmor och farfar kom och käkade här. Nu ska vi snart kolla på melodifestivalen. Har fått tacka nej till flera roliga grejer idag men om man inte mår bra så blir det aldrig roligt.. Så jag myser med min familj istället framför tvn. Vi säger även grattis till min fia idag! :) Tackar även för igår. Väldigt trevligt även om jag fick ligga på golvet ;p hehe. Blev dock inga bilder.. Nu ska jag bege mig till Tvn, kanske tittar in här innan jag lägger mig,
Ha en trevlig kväll! :)

Handboll dagen, inget seriöst ;P

Friday night with the girls!

Så nu är jag hemma igen och fixad inför kvällen :) Kommer lite bilder åsånt från ikvällen imorgon kan jag tänka mig och kanske även slänger in ett inlägg när jag kommit hem det får vi se om jag orkar och vad uret är då.
Hoppas ni får en trevlig fredags kväll för det ska jag ha! :)




pusspuss♥

Fredag!

Nu är jag hemkommen från skolan och tyska provet gick faktiskt helt okej det med :) Trevlig dag med kinamat med fördelsedags grisen hemma och massa annat bus! Riktigt trevlig dag. Nu ska jag snart sticka med syster till Väla en liten runda sen ikväll blir det chicka night @molly. Vi ska äta gott, bus och bara umgås. Ser faktiskt framemot det :) Men nu ska jag kila vidare kikar in här innan jag drar till molly sen.

Födelsedags grisen & jag! :)





100312

Godmorgon!
Nu sticker jag till skolan..:) See u!





Fresh!

Nu sitter jag här ny duschad, ny plattat hår (börjar vänja mig vid håret) och jag känner mig hur duktig som helst! Som sagt jag, evelina och molly drog ner till friskis och gymmade en halv timme sen testade vi även på afrodans, riktigt roligt men för tre "vältränade" tjejer jämfört med dom andra så var det kanske inte så jobbigt, men om ni vill ha ett roligt pass ska ni helt klart prova på det! Vi bestämde även att varje torsdag ska vi ner till friskis en timme MINST och gymma. Behövs verkligen inför sommaren.. Nu ska jag ta mig ett äpple och gå upp och plugga en liten runda sen kallar sängen på mig. Vi hörs imon! :)

pusspuss♥

100311

Det har varit en awesome dag och mina två prov gick hyffsat. Eftermiddagen spenderad på cafét piece of cake med molly, plugg, god fika och massor med snack! Det gillar vi :) Eftersom träningen blev inställd bestämde jag, molly och evelina oss för att dra ner att gymma på Friskis så ska snart sticka dit, här kommer lite bilder från idag :) Hörs ikväll!

Min goda fika!



Molly :)


Jag var överglad :)


pusspuss♥

Home.

Ja nu är jag hemma och är ny duschad och fräsch, börjar vänja mig lite vid håret nu fast ska nog fortsätta undvika speglar. Nu ligger jag här med datorna i knät och försöker plugga på SO provet, men det går jävligt segt.. Går liksom inte in i mitt huvud ska nog snart gå ner och hämta en hammare så jag kan banka in det eller ngt, det får helt enkelt gå som det går.. plus att jag har matte prov imon också, men det skiter jag i att plugga på. Nu ska jag återgå till plugget och musik på högsta volym så ska det nog gå bra! Vi hörs imon! :)

pusspuss♥

blondie

Käk med Fia, Slingning och konståkning - CHECK, nu ska jag snart iväg på fotbollen.. Men nu innan slänger jag iväg en bild på mitt ny slingade hår. :) Ser dock lite bättre ut in real life. Är liksom helt osminkade och skabbig på den bilden jag tog nyss. Men ni får stå ut eller kolla på det i verkligheten :) Hörs ikväll!





pusspuss♥


100310

Godmorgon!
klockan är nu elva och jag har nästan precis vaknat. Idag har jag fullt schema först ska jag vara med madde, mathilda och sofia när dom filmar, sen sticker jag och slingar håret, sen konståkningsträning och sen fotboll, när jag kommer hem så ska det pluggas en jävla massa -.- Rolig dag? nja tvek på det ass. men vi slipper alla fall skolan! :D bion igår var himla bra så om ni inte sett den så tycker jag ni ska göra det! och gustav är fortfarande sjuk, buhu, och han surar ihjäl sig.. SUCK! men jag tänker inte sura idag! så nu tänker jag gå och äta lite frukost! Ha en trevlig dag! :)


pusspuss♥

Shutter Island.

Ja nu blir det bio med min älskade madeleine :) Börjar nu halv nio så ska upp och fixa mig lite nu.
Vi hörs när jag kommer hem!




pusspuss♥

100309

Idag är det tisdag och imorgon är vi lediga ;o Även om jag inte har någon tid över typ...-.- Ska slinga håret, halv två, halv fyra träna konståkning, klockan sex fotboll och resten av dagen blir det plugg.. No life? Men kan alla fall sova hur länge jag vill nästan :) Min pojkvän är sjuk och tyvärr är det nog jag som smittat honom, krya på honom! Ikväll är jag sugen på bio men vet inte om det blir det. kommer nog titta in här sen ikväll igen. Hade fint! :)

pusspuss♥

Godnatt!

Nu säger jag godnatt för ikväll och så hörs vi imon! :)



pusspuss♥

100308

Ja idag var jag i skolan första gången på två veckor typ, kändes faktiskt endå helt okej, även om jag har hela 3 prov denna veckan eftersom jag varit sjuk..-.- det suger! Efter skolan åkte jag till min Gurka, alltid lika "trevligt" & mysigt! :) och när jag skulle hem så körde han mig med moppe! ;o jag övervann min rädsla, är så himla stolt över mig själv även om jag var kall som en ispinne när vi var framme. men jag älskar min gustav! :)
Nu sitter jag här och ska typ äta en glasspinne sen när jag ligger och kollar på tv. mysigt alltså :) Imon är det skola som vanligt, men sen är det ju studiedag på onsdag och det tackar vi för! och då ska jag slinga mitt hår också (y) Nu ska jag gå upp och duscha I think. Hörs! :)




pusspuss♥


Goddag!

Har inte uppdaterat idag jag vet i´m sorry! Imorse vaknade jag av att molly smsade om jag skulle med och kolla hockey, och jo men visst jag fick skynda mig som katten och vid tolv kom molly. evelina och tessan kollade också med oss :) men när rögle låg under med 3-0 drog jag och tessan och åt istället! Sen drog vi hem till mig och kolla gamla foto och bara snackade massa! Mycket trevligt! Sen drog hon hem och jag började häng upp tvätt i min garderob behövdes eftersom allt bara låg huller om buller.. Gustav ringde och vi pratade sen så åt vi pizza här hemma. Gott men var inte så speciellt hungrig, nu sitter jag här och drömmer mig bort bland alla sommar bilder och bara längtar efter sommarn. . och imon kanske gustav kommer och hämtar mig på MOPPE! vet inte om jag vågar helt seriöst fortfarande rädd efter krocken i sommras... tror inte det blir men vi ser.  kommer antagligen inte uppdater mer idag eftersom jag snart ska plugga om typ en halv timme, så vi hörs imon! :)

pusspuss♥

no lifer!

Ja än så länge är vi vakna, även om vi har våra perioder då vi nästan däckar x) Själv sitter jag och knarkar Snake på jesper.nu liksom det går inte bra! Arg blir jag och det roliga är att jag verkligen lever mig in i det som om det vore en super viktig fotbolls match eller något.. usch vad gör jag med mitt liv? Nu tänkte jag säga godnatt härifrån för idag. Även om det inte är dags att sova än. Vi hörs imon! :)
Här kommer mitt low and high score:




pusspuss♥


and we´re back in business!

så nu har mina flickor lämnat mig för idag och nu ligger jag här med datorn i knät. Jag och Madde bestämde oss liksom för att dygna framför datorn, ska jag vara ärlig kommer inte jag lyckas eftersom min ögon redan börjar bli tunga, men jag ska försöka så länge det går :D Kvällen bestod av massor av snack, popisar, cocacola, lejonkungen och massa bus :) HAKUNA MATATA! Nu tänkte jag gå in på någon spelsida och spela lite spel så jag håller mig aktiv. Vi hörs imon! :)

pusspuss



Tjenixen :)

Eftersom mitt internet inte funkade igår så kunde jag inte säga godnatt, men jag tror ni klarar er! :)
Min lördag började som en vanlig lördag för mig alltså konståknings träning, vi är ju mitt uppe i showträning, gud va jag saknar det! Även om jag är med lite. hihi (a) Sen så smsade gurkan mig och frågade om jag ville komma och jag hade inget annat för mig så jag drog dit och gud va mysigt det var, vi har ju inte träffats på en vecka, fy och skam på det! Vi kollade på luft slottet som sprängdes och var ute och gick och bara löjlade oss, vilket vi är ganska bra på! :D Nu skulle han iväg till BH där det tydligen var någon gala och sen skulle han lana med sina vänner, och därför har jag bestämt med Madde&Mathilda ikväll, om nu mamma går med på det vill säga...-.- Som jag hoppas hon gör för jag är redit taggad! Nu ska jag gå och se om jag kan hjälpa till med maten, luktar riktigt gott. Hörs väl ikväll kanske :)

pusspuss

mingurka!


fint ska det va!

Sitter och fixar mina naglar lite :) ena handen klar the last one to go. Det är sånt här man har tid med nu när man är sjuk... the suger verkligen! Sitter och lyssnar på hög musik och försöker låta bli att bli deprimerad, det är dock lätt att man blir det -.- Nu ska jag göra klart andra handen :)

pusspuss


Titta och njut :)


Tänk att ett lejon kan känna igen dom två efter 10 år! Otroligt enligt mig!

söt som socker!

Ligger i min säng med datan i knät, godis och film. Fast det hade varit bättre med mina underbara vänner här eller ännu bättre sommar utanför och dra ner till beachen, ja jag hade inte bangat! Var ute och gick med min underbara knasboll till hund innan i 40 minuter, solbrillor och massa solsken riktigt skönt var det! Nu har jag en och en halv film kvar för dagen. Hörs ikväll :)

pusspuss



Godmorgon! :)

Tänker inte säga så mycket, är sjuk idag med men det är mycket bättre än igår bara huvudvärk och lite förkyld nu.









MEM
ja det var så vi kallade oss, hur lökigt är det egentligen inte? men då är alla fall namnet som vi var, för vi var inte normala.. men det var det som gjorde oss så speciella. Ni ser ju själv på bilderna, vi klädde ut oss till emos! Vem kommer ens på den ideén? Jo såklart vi tre, vi planerade det i typ en vecka ;o Hur sjukt är inte det? Men jag bara älskade det och den tiden. Vi var nästan varje helg och varje helg hände något utöver det vanliga. HAHAHA kommer ihåg när vi hade "bråkat" så satt vi och skulle prata om det och säga vad vi inte tyckte om med varandra, som jag minns det gick det åt helvete? Man kan alla fall inte ha tråkigt med er två, det är omöjligt! Så var tog vår vänskap vägen? Visst vi är vänner fortfarande och umgås då och då, men var är MEM? Är det bara jag som saknar denna oerhörda vänskapen? Jag tror inte det.. Som mathilda sa, när vi väl träffas har vi alltid jätte kul. och då tänker jag varför inte ha kul lite oftare med varandra?
Jag kommer aldrig glömma er två och inte MEM. Ni betyder mer än vad ni kan ana.
 Jag älskar er! <3


Godnatt!

Nu ska jag nog gå och lägga mig och kanske till och med sova.. fett trött, även om jag varit hemma och halv sovit hela dagen ;o Blir nog ingen skola imon heller -.-  helgen kommer alla fall inte bli rolig om jag är sjuk... alla fall hörs imon :) Godnatt!

pusspuss

sommar!

försökte nyss plugg, somnade i tjugo minuter och vaknade med värsta huvudvärken.. inte okej! Nu ska jag och syrran dra och köpa lite gotte sen ska vi kolla på film åsånt mys :) Ibland är det bra med en äldre syster. Kommer nog dock somna ifrån henne och från filmen men whatever. 

Sommar hade ju inte suttit helt fel nu..

Sommardagar på stranden, fotboll på nyklippt gräs, brunbrända ben, grillningar med sina vänner, strandkvällar, solnedgångar vid havet, bohuslän med fia?, glass i handen och bara massa mys med sina kärlekar.

Vad säger ni om det? Jag tycker det låter hur underbart som helst!

see u later. pusspuss ♥






sjukdag nr.3

ja som sagt nu har jag varit hemma 3 dagar denna veckan.. inte okej! förhoppningsvis blir det den sista. Börjar kännas lite bättre även om jag vaknade med huvudvärk och halsont idag.. Snart ska jag laga någon mat till mig och sen gå ut och gå med Lisa en runda så jag får lite frisk luft för det behöver jag nog och solen strålar ju så det kan inte blir bättre! :) Sen blir det att plugga tyska för hela slanten, för om jag ska till skolan imon så väntas det ett STORT tyska prov..-.- Vi får se hur det går med det. Hoppas ni får en underbar dag! hörs sen :)

pusspuss


Give us summer and sunshine!

Sweet dreams!

Mötet gick bra och jag är helt utmattad nu, får se om det blir skola imon, vill bara bli frisk nu! Saknar min plutt också.. :( Brukar hata skolan men nu saknar jag faktiskt den ;o har dessutom SO prov imon men har inte sakerna här så har inte kunnat plugga... alla fall snart ska jag gå och lägga mig behöver massor av sömn! Vi hörs imon, godnatt! :)

pusspuss

time

Nu har jag nyss snackat med min Gurka i telefon, snart ska jag på möte med fotbollen, trots att jag fortfarande känner mig kass.. men ska väl inte ta så långt tid. Hörs ikväll! :)

pusspuss



Horoskop

Fiskarna 19/2-20/3

Nu passar det perfekt med nöjen och äventyr av alla slag.Du sprider stjärnglans runt dig vart du än går och du blir festens medelpunkt utan att ens anstränga dig. Detta är också två fenomenala shoppingveckor, du kan göra fynd som får dina vänner att bli gröna av avund. Mycket trevligt.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 5
tur/pengar: 5


sjukling, again..

Vaknade nyss sjuk idag igen... kanske kan bero på att jag hade idrott, handbollsuttagning och DM match igår? tror jag alla fall, men ska försöka bli frisk nu och inte behöva gå hemma och såsa för det är inte kul någonstans! Igår så spelade vi DM i Lund och vi spelade förjävla bra! efter första halvlek så ledde dom med 1-0, sen i andra blev det 1-1 och sen fick dom ett skit mål rent ut sagt! vi kämpade och kämpade men turen verkade inte vara på våran sida, stolpträffar, precis utanför så matchen slutade alltså 2-1 till hemma laget Lund. Grattis till dom men gud vilken match vi gav dom tjejer! Nu ska jag se om jag orkar ta något att äta, sen blir det väl att knarka halstabletter, nässpray och massa näsdukar kommer det också gå åt.. kommer nog vara ganska aktiv idag som jag brukar när jag inte har något att göra.. Hörs senare!

pusspuss


DM

blir en snabbis nu, ska iväg om tio minuter till samlingen. Vi hörs ikväll igen och håll tummarna! :)

pusspuss

efter en sjukig dag

ja oftast blir jag väldigt rastlös när jag är sjuk även denna gången blev jag det så jag städade mitt rum ;o det är väldigt sällan det händer men idag hände det visst, även om det inte blev helt färdigt (a) fast nu känner jag mig mest svimmfärdig efter städningen och illa mående efter maten jag nyss åt, så nu ska jag lägga mig och läsa min bok och äta halstabletter som är även är dagens knark. Här kommer lite bilder på rummet och även de saker jag köpte i lördags då jag och molly var och shoppade.
Tror också detta blir dagens sista inlägg, håll nu tummarna så jag mår bättre imon så jag får gå i skolan, vara med på uttagningen och spela min efterlängtade DM match! Hörs imon då jag är frisk och fit for fight! :)

pusspuss

Bättre eller hur? (a)




Shopping!





1. Armband från JC
2. Zoultröja från MQ
3. Tröja från Gina
4. Linne från Gina
5. Jeans från Gina


Pinsamt sex!

 
”Vi hade haft en härlig dag på landet och jag var sugen på lite äventyr och drog därför in min kille i ett källarförråd på vägen hem. När vi kommit längst in tryckte jag ner honom på golvet och red honom. Plötsligt kom någon in. Jag avvaktade några ögonblick, men då vi var gömda bakom en massa kartonger fortsatte jag försiktigt. Det hade börjat bli riktigt skönt och chansen för att vi skulle komma samtidigt var stor. Då hände det. Han pruttade. Högt och ljudligt. Vi kände varandras magar dra ihop sig i skrattparoxysmer, men kämpade emot. ’Hallå?’ ropade en gumma med en viss osäkerhet i rösten. Jag och min kille drog på oss kläderna och gav oss tillkänna. Vi ville ju inte skrämma den stackars lilla tanten.” /Frida, 19

 
”Jag har alltid varit lite försiktigt med ”nummer två” då jag är rädd att det ska läcka ut något man liksom inte vill ska komma ut – i alla fall inte i sängen. Men så tänkte jag att jag får bjuda till lite och gick med på att köra upp en liten dildo i bak. Jag måste säga att jag ångrade att jag inte testat det tidigare, helt grymt skönt ju! Vi körde på och hade sex och dildon satt fortfarande kvar i baken och det var ju hur skönt som helst. Men när det sen var dags för honom och dildon att dra sig ur så blev min värsta mardröm sann. Den rann ut bajs. Jag försöket att dölja det för honom, men jag är helt säker på att han måste ha sett något... För när jag gick in i badrummet såg jag att jag hade avföring kletat på mitt ena ben. Vet aldrig om jag kommer våga mig på detta igen, vilket är synd – för det var ju faktiskt ganska skönt.” /Lina, 21
 

”Jag satt på väg hem från jobbet i min bil och pratade med min pojkvän. Det hela började som oskyldigt vardagssnack men övergick mer och mer till att vi kåtade upp varandra. ’Stanna bilen’ manade han mig. Jag gjorde som han sa och körde in på en rastplats. Det var tomt på rastplatsen och jag kände hur det pirrade till i mitt underliv. ’Jag vill höra dig komma’ viskade han till mig. Adrenalinet pumpade och i samma sekund som jag drog i handbromsen fick jag en idé... Jag la telefonen åt sidan och satte mig gränsle över handbromsen. Försiktigt lät jag handbromsen penetrera mig. Jag red till en början långsamt men vetskapen av att min kille hörde mig fick mig att rida snabbare och snabbare. Helt plötsligt hörde jag hur någonting lät utanför bilen. Rutorna var igenimmade såg jag såg ingenting men jag hörde en röst som sa ’hallå, är allting okej?’. Generad satte jag mig snabbt tillbaka i förarsätet, jag struntade i personen utanför och begav mig istället hemåt med en rivstart...”   /Sofia, 23


Min kille och jag brukar alltid experimentera och har ofta sex på lite annorlunda ställen. Vi hade varit på fest och eftersom jag skulle jobba dagen efter så sa jag att jag kunde köra. Min kille hade fått i sig några öl och var horny. Medan jag körde började han plötsligt smeka mig och till slut även slicka mig medan jag satt bakom ratten. På något sätt lyckades jag fortsätta köra bilen, men tydligen inte helt stabilt för efter ett tag blev vi omkörda av en polisbil som vinkade åt oss att stanna! Vi fick båda panik, men min kille som var rätt packad, trasslade in sig i sitt bilbälte och jag försökte hjälpa honom på med det igen. Eftersom jag var fullt upptagen med det så upptäckte jag inte att min kjol satt uppe vid midjan – förrän poliskvinnan kom fram och bad mig veva ner rutan... Det var så sjukt uppenbart vad vi hållit på med, och jag tror polisen blev lika generad som vi.” /Emy, 25

 
”Jag dejtade en kille och vi började verkligen att gilla varandra på allvar. Så pass mycket att han hade överraskat mig med en hotellnatt i en fin svit. Sagt och gjort, jag var på plats med nyköpt vin och vi möttes utanför helt spända, pirriga och glada över en kväll – och natt ihop. Vi struntade i att packa upp eller ens tända lamporna, så får vi klev in i det superfina hotellrummet slet vi av varandra kläderna och hade helt fantastiskt sex i den enorma hotellsängen. När vi var klara drog vi på oss kläderna och beställde upp mat på rummet. Under tiden vi väntade myste vi i soffan som fanns nån meter från sängen. Det knackade på dörren och det var vår roomservice som kom med middagen, och vi tände då lamporna. Blicken som roomservicetjejen fick när hon tittade mot sängen går aldrig att glömma. Vi vände oss också och såg att hela sängen var blodig! Det såg ut som att vi hade slaktat nån på de vita krispiga lakanen! Jag hade fått min mens mitt under akten och vi hade inte sett nåt! Jag själv trodde ju att jag var riktigt våt bara, som jag brukar bli...” /Janna, 26

 
”För ett tag sen hade jag analsex med min dåvarande pojkvän. Det var riktigt nice fast när vi var klara och jag slappnade avså råkade jag fisa – jättehögt. Och då menar jag verkligen JÄTTEhögt! Snacka om att jag höll på att dö. Det pinsamma var han låtsades som ingenting, trots att det var uppenbart då det mer eller mindre ekade i rummet av min mök. Han försökte nog bara vara snäll och började småprata om något helt annat, men när lukten började sprida sig kunde jag inte hålla mig längre utan började asgarva. Han med, som tur var!” /Anna, 18

Godmiddag!

sitter här och kolla på hockey pucken, så duktiga dom var asså, dock kollar jag bara på kvartsfinalen. dom andra matcherna är inte inspelade.. det är jätte tråkigt att vara sjuk liksom vad ska man göra hela dagen? har alla fall fått i mig lite mat nu och nu sitter jag som sagt och kollar hockey ;o Nu ska jag återgå igen, kollar nog in här sen igen :)

pusspuss

sjuk..

ja jag vaknade med förkylning, hals ont, och huvudvärk och sen har jag mått illa hela natten så det blev att stanna hemma idag.. inte kul att vara sjuk och måste verkligen bli frisk tills imon eftersom det är DM då och handbollsuttagning.. vi får se hur jag mår men jag hoppas och vill verkligen! Nu ska jag återgå till sunes sommar, tycker den är så himla bra :) tittar in lite senare!

pusspuss

RSS 2.0